Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Εκλογές στον ΣΦΟΒ

Φίλοι του Ολυμπιακού,
Μην ξεχνάμε το μποϊκοτάζ απέναντι στις πράσινες εχθρικές εφημερίδες και απέναντι στα τρία πράσινα εχθρικά κανάλια των Αθηνών. 

Ακόμα και τώρα βγάζουνε το μίσος τους.
Τους αγνοούμε, δεν αγοράζουμε, δεν βλέπουμε. Και τους εκπροσώπους τους θα τους συναντήσουμε…κάποια στιγμή στο μέλλον.

Δυστυχώς, δεν μπορούνε να ξεχάσουνε τον αγωνιστικό ξεφτιλισμό της ομάδας τους από την ομάδα μας.Αντίθετα συγχαίρουμε τη στάση δημοσιογράφων που αντιμετώπισαν την αδικία κατά του Ολυμπιακού με αντικειμενικότητα, συμπάθεια και θάρρος.

Τώρα στα δικά μας.

Όλος ο κόσμος του Ολυμπιακού ν’ ανταποκριθεί με ένα εισιτήριο διαρκείας ή ένα εισιτήριο σε κάθε αγώνα. Τίποτα να μην αλλάξει στην εικόνα της ομάδας. Όσοι είμαστε στα παιχνίδια της Super League, τόσοι και περισσότεροι να είμαστε και για φέτος.

Στηρίζουμε έτσι τη Διοίκηση της ΠΑΕ και την ομάδα μας και βάζουμε και εμείς ένα λιθαράκι για την αναγέννηση του Συλλόγου ενώ ταυτόχρονα περιμένουμε τα αυτονόητα, την προσφυγή στη FIFA, για την επανένταξη του Ολυμπιακού στηSuper League του χρόνου, ανεξαρτήτως θέσεως στη Β΄ Εθνική καθώς και όλες τις αγωγές κατά παντός υπευθύνου.

Για τον Ερασιτέχνη προτείναμε σε 1500 άτομα μια συνδρομή των 3€ μηνιαίως.Ήδη δεκάδες άτομα ανταποκρίθηκαν, από το Σεπτέμβρη και ο καθένας μας να βοηθήσει τον Ερασιτέχνη στο δύσκολο έργο του.

Τέλος η Διοίκηση του ΣΦΟΒ θα προκηρύξει εκλογές. Όσοι θέλουνε να απαρτίσουνε ένα νέο μάχιμο Δ.Σ. να δηλώσουνε το ενδιαφέρον τους στα μέλη του τωρινού Δ.Σ.

Σκοπός μας είναι η συγκρότηση ενός ισχυρού 20μελούς Δ.Σ. που θα είναι σημείο αναφοράς στον κόσμο του Ολυμπιακού, και θα προχωρήσει σε ανατροπές και συγκρούσεις για την προάσπιση των συμφερόντων του Ολυμπιακού και στη δρομολόγηση ενεργειών για την πλήρη δικαίωση της ομάδας μας.

Δε θα χαριστούμε σε κανέναν που είχε συμμετοχή στην αδικία, στη δίωξη, στη δυσφήμιση και στην οικονομική και αθλητική ζημιά του Συλλόγου.

Τώρα, το πρώτο λόγο και το πάνω χέρι το έχει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
Γιατί είμαστε Ολυμπιακοί, τυχεροί και περήφανοι και στο Βόλο ομάδα είναι μόνο μία, αυτή που τίμησε και δόξασε την πόλη μας και όλον τον κόσμο της Μαγνησίας στην Ευρώπη και στη Super League.

Το μεγάλο στοίχημά μας είναι να ξαναγυρίσουμε εκεί που ήμασταν και ακόμα πιο ψηλά.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...