Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Από Αυστραλία με αγάπη...

Σας γράφουμε από τη μακρινή Αυστραλία. Είμαστε μια παρέα 25 Ελλήνων μεταναστών, Βολιώτες και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΒΟΛΟΥ. 

Η ομάδα, ήταν η αιτία να γνωριστούμε εδώ σε μια άγνωστη πόλη και να μετράμε τις ώρες να φτάσει η επόμενη Κυριακή για να ξαναδούμε, μέσω δορυφόρου, την αγαπημένη μας ομάδα, να βγούμε στους δρόμους του Sydney περήφανοι για την ομάδα της γενέτειρας μας.

Όμως οι ίδιοι, αυτοί που μας έδιωξαν από τη χώρα και από το ΒΟΛΟ ΜΑΣ, αυτοί οι ίδιοι καταστρέψανε ότι καλύτερο είχε να επιδείξει το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμείς εδώ από το Sydney δε θα ξεχάσουμε ποτέ την μέρα που μείναμε με 25 εισιτήρια στο χέρι με προορισμό το Παρίσι για το ματς με την Paris Saint-Germain. Ζούσαμε μαζί σας την αγωνία και σε κάθε σπίτι στο Sydney κυματίζει η σημαία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ περήφανα. 

Ευχαριστούμε την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ για τον ψυχοφθόρο αυτόν αγώνα που έδωσε τόσους μήνες. Ευχόμαστε η νέα χρονιά να βρει την ομάδα μας εκεί που ανήκει, στην Super League και του χρόνου να έρθει εδώ, στη ξενιτιά, για ένα φιλικό με τη τοπική ομάδα του Sydney.Τέλος να στείλουμε τα χαιρετίσματα μας σε όλους τους φίλου μας στο Βόλο, στις οικογένειες μας και στους Austrian Boys τη καρδιά του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ.

Την παραπάνω επιστολή την υπογράφουν μεταξύ α΄λλων οι Ιωάννης Τσόγκας, Λευτέρης Τσόγκας , Κωνσταντίνος Κορομήλης.







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...