Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Μάγος από Κονγκό...

Ο Ολυμπιακός Βόλου σημείωσε φιλική νίκη έναντι της Αναγέννησης Γιαννιτσών με πρωταγωνιστή τον Γιανίκ Γιένγκα.
Δείτε το βίντεο...
Ο Ολυμπιακός Βόλου σημείωσε φιλική νίκη έναντι της Αναγέννησης Γιαννιτσών με πρωταγωνιστή τον Γιανίκ Γιένγκα.O Κογκολέζος επιθετικός ανέδειξε σε ένα δύσκολο και βαρύ γήπεδο το μεγάλο ταλέντο του και ήδη έγινε ένας από τους αγαπημένους της κερκίδας.

Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 24', με τον Ανιέτε να νικά τον Λαμπάκη με πλασέ από το σημείο του πέναλτι, έπειτα από πάσα του Γιενγκά. 
Το σύστημα του Ολυμπιακού ήταν διαφορετικό σε αυτό το παιχνίδι.Οι ερυθρόλευκοι παρατάχθηκαν με 4-4-2, χρησιμοποιώντας ως επιθετικές αιχμές τους Γενγκά και Ανιέτε. Στον άξονα τοποθετήθηκε ένα μόλις αμυντικό χαφ, ο Πινδώνης σε αντίθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια.Δίπλα του και στην ευθεία τοποθετήθηκε ο Μπολάτι. Την αριστερή και δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής κάλυψαν οι Ογιαρμπίντε και Ντεβάλις αντίστοιχα. Την αμυντική γραμμή αποτέλεσαν οι Καρράς, Γόγολος, Γκότοβος και Κατσιαρός.
Στο 17' η ομάδα της Πέλλας θα μπορούσε να είχε ανοίξει αυτή το σκορ. Ο Καρακάσογλου καθυστέρησε να σουτάρει, κι ενώ ο Ρόκα ήταν εξουδετερωμένος, με αποτέλεσμα ο Κατσιαρός να απομακρύνει τη μπάλα πάνω στη γραμμή. 

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Λαμπάκης νίκησε σε τετ α τετ τον Γενγκά, ενώ ο γκολκίπερ των Γιαννιτσών έβγαλε και την κεφαλιά του Πινδώνη στο 30'. Στο 35' ο Φάμπιο σούταρε έξω από την περιοχή για τα Γιαννιτσά, με τον Ρόκα να διώχνει δύσκολα, ενώ στο 48' ο Ανιέτε έπιασε κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Ντεβάλις, η οποία έφυγε ελάχιστα έξω. Η τελευταία φάση έγινε στο 79', με τον Ογιαρμπίντε να στέλνει τη μπάλα λίγο πάνω από το δοκάρι του Λαμπάκη, μετά από πλασέ αριστερά από τη μεγάλη περιοχή. 

Μετά τη λήξη του αγώνα ο Γιώργος Βαζάκας έδωσε ρεπό στους παίκτες του και η επόμενη προπόνηση των ερυθρολεύκων θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα το απόγευμα, στις 5 μ.μ. 


Ολυμπιακός Βόλου (Βαζάκας Γ.): Ρόκα (46' Γκίτκος), Καρράς (82' Στουρνάρας), Κατσιαρός, Γκότοβος, Πινδώνης, Μπολάτι (75' Κοτζαθανάσης), Ντεβάλις (70' Παππάς), Ανιέτε, Γιενγκά (60' Γαλάνης), Ογιαρμπίντε (89' Κολημήτρας), Γόγολος.

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Παναγιωτίδης Ν.): Λαμπάκης, Μπουτζίκος, Χατζόγλου (46' Καρπαθάκης), Σπαθάρας (78' Πολίτης), Σκέμπης (78' Κυριακίδης), Σερέτης (68' Σιδηρόπουλος), Μπαξεβάνος (46' Φελίππε), Ντατίδης, Φάμπιο, Καρακάσογλου, Στεφανίδης.


Παρακολουθήσατε τον αγώνα σε ζωντανή ροή:
  • Η βροχή δεν άφησε τον κόσμο να έρθει στο Πανθεσσαλικό.Περίπου 1.000 φίλοι της ομάδας στις κερκίδες του Σταδίου.
  • Τα Γιαννιτσά έχουν «μπει» καλύτερα στο παιχνίδι χωρίς να έχουν κάνει φάση.
  • Ο Γιένγκα χάνει καλή ευκαιρία για την ομάδα μας.
  • ΓΚΟΟΟΟΛ.Μπαλιά του Γιένγκα ,πλασέ του Ανιέτε και...1-0.
  • Καλύτερος ο Ολυμπιακός δείχνει να έχει αυτοματισμούς.
  • Ο Μπολάτι έχασε μια καλή ευκαιρία.Ο Γιένγκα ήταν για μία ακόμα φορά δημιουργός.
  • Τέλος του α' ημιχρόνου με τον Ολυμπιακό σαφώς καλύτερο να προηγείται. 
  • 80' Μεγάλη ευκαιρία με τον Ογιαρμπίντε ο οποίος μετά από μπαλιά του γαλάνη πλασάρει ξυστά πάνω από το δοκάρι.
  • Καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους με κεφαλιά του Κουτζίκου.
  • Ο Ολυμπιακός πολύ καλύτερος της αντιπάλου του επικράτησε με το φτωχό 1-0.














Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...