Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

O Κόμνος τους 16

Ο ερυθρόλευκος παίκτης επιλέχτηκε ανάμεσα στους 16 καλύτερους του The Chance.Το Σάββατο ανακοινώθηκαν από τον επικεφαλής της Ακαδημίας Nike, Jimmy Gilligan, και την κορυφαία ομάδα προπονητών οι 16 καλύτεροι παίκτες του The Chance 2012, τους οποίους περιμένει το απόλυτο βραβείο καθώς θα επισκεφθούν μερικές από τις κορυφαίες ομοσπονδίες, συλλόγους και εγκαταστάσεις ποδοσφαίρου στον κόσμο προσπαθώντας να κερδίσουν ένα συμβόλαιο με την Ακαδημία Nike.Ανάμεσά τους ο παίκτης του Ολυμπιακού Δημήτρης Κόμνος.

Οι 16 φιναλίστ θα προπονηθούν και θα παίξουν με αντίπαλο μερικές από τις πιο δημοφιλείς ομάδες νέων στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, όπως η Manchester United, η Juventus και η Αμερικανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου. Υπό το άγρυπνο βλέμμα των προπονητών του ομίλου και κορυφαίων ανιχνευτών ταλέντων, οι παίκτες θα έχουν ακόμα μία ευκαιρία να παρουσιάσουν τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητές και ίσως να κερδίσουν ένα επαγγελματικό συμβόλαιο.


Την τελευταία ημέρα του διαγωνισμού έμειναν μόνο 26 νέοι παίκτες, οι οποίοι έπαιξαν στον ημιτελικό αγώνα στο Mini Estadi της FC Barcelona με διαιτητή το δημοφιλή Άγγλο Howard Webb, καθώς οι προπονητές προσπαθούσαν να επιλέξουν τους 16 καλύτερους.

Ο επικεφαλής της Ακαδημίας Nike, Jimmy Gilligan, αφού έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες που προκρίθηκαν δήλωσε

«Από τους 100.000 νέους ποδοσφαιριστές που δήλωσαν συμμετοχή στο The Chance, αυτοί είναι οι 16 καλύτεροι και ανυπομονώ να δουλέψω με τον καθένα χωριστά. Πρέπει να απολαύσουν τη στιγμή αλλά έχουν ακόμα πολύ δρόμο μπροστά τους. Πρόκειται να κάνουν ένα απίστευτο ταξίδι και να παίξουν με μερικές από τις καλύτερες ομάδες νέων στον κόσμο».

Τα ονόματα των νικητών ανακοινώθηκαν κατά τη διάρκεια δείπνου με καλεσμένο τον Laurent Blanc, πρέσβη του The Chance και πρώην πρόεδρο της γαλλικής ακαδημίας ποδοσφαίρου, ο οποίος δήλωσε:

«Αυτοί οι παίκτες έχουν το ταλέντο να προοδεύσουν και να εκπληρώσουν τα όνειρά τους. Το The Chance έδωσε σε αυτούς τους νέους μια μοναδική ευκαιρία και μπορεί να τους δούμε και στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο».

Οι 16 φιναλίστ θα αναχωρήσουν τον Ιανουάριο του 2013 για τη παγκόσμια περιοδεία.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...