Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Τρέξτε στη FIFA και σκίστε τους

Ο ΣΦΟΒ για μια ακόμα φορά με ανακοίνωσή του καλεί την ΠΑΕ να ξυπνήσει αφού για ακόμα μια φορά οι φορείς εμπαίζουν τον Ολυμπιακό Βόλου.
Διαβάστε την ανακοίνωση
«Σήμερα έχουμε τη μαύρη επέτειο της εξόντωσης, του αφανισμού και της χουντικής και αλήτικης δίωξης του Ολυμπιακού μας από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ στα πλαίσια της ψευτοκάθαρσης και της ψευτοεξυγίανσης.

Πριν ένα χρόνο ακριβώς, ενώ ο πρώην Πρόεδρός μας βάζει στόχο την τριάδα και την έξοδο στο Τσαμπιονς Λιγκ, βγαίνει η απόφαση της ΕΕΑ και η πόλη του Βόλου καίγεται από χιλιάδες αγανακτισμένους οπαδούς και πολίτες.

Ηθικοί αυτουργοί οι Γερουλάνος, Μπιτζαξής, Νικητιάδης, Πιλάβιος με εντολές του Γ. Παπανδρέου του πιο ανίκανου και ανάξιου πρωθυπουργού της χώρας μας.

Λίγους μήνες μετά ο κόσμος του Ολυμπιακού και του Βόλου δίνουνε την απάντηση στις εκλογές. Το ΠΑΣΟΚ 5ο κόμμα και χωρίς βουλευτική έδρα και δίνουμε όρκο τιμής ότι αυτό θα γίνεται και στα επόμενα 50 χρόνια .

Απλά για να μας θυμούνται.

Ο Ολυμπιακός μας θα ορθοποδήσει και θα αναγεννηθεί και θα παίξει εκεί που ήτανε, στη EuropaLeague.

Σήμερα όμως ακόμη ο εμπαιγμός συνεχίζεται. Ενώ η Διοίκηση εδώ και μήνες συμβιβάσθηκε με τα χωράφια της Β’ Εθνικής, σήμερα δείχνει ανίκανη και ανήμπορη να παλέψει με την αθλητική σχιζοφρένεια, την αθλητική παρανομία και τους δόλιους σκοπούς της Super League και FootballLeague.

Η έστω μερική αποκατάσταση από μέρα σε μέρα εξελίσσεται σε εφιάλτη και εμπαιγμό.

Η πρώτη της ομάδας που έγινε 5000 κόσμο μέσα στην καρδιά του Αυγούστου έδειξε τη δυναμική και τη συσπείρωση του κόσμου.

Δυστυχώς όμως, οι παρέες που διοικούνε το ποδόσφαιρο, νοιώθουνε την αδυναμία μας σε διοικητικό και νομικό επίπεδο και έτσι η Διοίκηση μένει εκτεθειμένη αφού περιμένει και περιμένει το θαύμα εξ’ ουρανού και μόνο.

Πλέον καλούμε τη Διοίκηση έστω και αργά να ακούσει επιτέλους τον κόσμο «Τρέξτε στη FIFA και σκίστε τους»

Οι δηλώσεις των Μιτζικού, Παναγιωτόπουλου, Σφακιανάκη και του εχθρού Κούγια μας δείχνουνε το δρόμο. Ούτε στις 15/9 θα έχουνε αποφασίσει.

Ξυπνήστε επιτέλους.

Διεκδικήστε το νόμιμο και το δίκαιο.

Τίποτα δεν μάθατε από τις προηγούμενες Διοικήσεις της τελευταίας τριετίας;



Η Διοίκηση του ΣΦΟΒ.  »


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...