Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Χρυσοβελώνη: Οδηγούν τον Ολυμπιακό στην Γ' Εθνική

Την προκλητική αδιαφορία της Πολιτείας που οδηγεί τον Ολυμπιακό σε προτετελεσμένα γεγονότα καταγγέλλει με επιστολή που απέστειλε στο VolosFans η βουλευτής Μαγνησίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων κα Χρυσοβελώνη.

Η επιστολή αναφέρει:
«Όλοι έχουμε γίνει μάρτυρες το τελευταίο χρονικό διάστημα μίας κακόγουστης φάρσας, που παίζεται σε βάρος του Ολυμπιακού Βόλου. Με την ανάληψη των καθηκόντων της νέας τρισδιάστατης κυβέρνησης, όλοι περίμεναν την αποκατάσταση των ομάδων του Βόλου και της Καβάλας στην Super League. Άλλωστε ο Ολυμπιακός Βόλου είχε νόμιμο δικαίωμα γι’ αυτό από την στιγμή, που εξασφάλισε το πιστοποιητικό από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, το οποίο δεν μπορούσε να εξασφαλίσει επί Υπουργίας Γερουλάνου. Ο Ολυμπιακός ενεργώντας ορθά, με υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια, ουδέποτε αποδέχτηκε τις σε βάρος του άδικες αποφάσεις ώστε να αγωνιστεί στην Δ Εθνική, όπως έκαναν άλλα σωματεία, που σήμερα ωφελούνται από τον γενναίο αγώνα των βολιωτών.

Παρά τις τελευταίες συνεχείς διαβεβαιώσεις κυβερνητικών παραγόντων, ότι το θέμα είναι τελειωμένο, εδώ και πολύ καιρό, οι εβδομάδες περνούν, έχουμε φτάσει στις αρχές Αυγούστου και ο Γραμματέας Αθλητισμού «μασάει» σήμερα τα λόγια του, επειδή διαφαίνεται, ότι δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τα μικροκομματικά του συμφέροντα.

Είναι πλέον επιτακτική ανάγκη να συνεδριάσουν τα υπεύθυνα όργανα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου χωρίς παρέμβαση στο «αυτοδιοίκητο» και να ληφθούν οι αποφάσεις για την αποκατάσταση της ομάδας, που να είναι αποδεκτή φυσικά από την ΠΑΕ και τους ηρωικούς φιλάθλους.

Ας μην ξεχνάμε, ότι πέρυσι τον Αύγουστο οι άδικες και καταστρεπτικές αποφάσεις που εκδόθηκαν σε βάρος του Ολυμπιακού Βόλου λαμβάνονταν σε χρόνο μηδέν, μεταμεσονύκτιες πρωινές ώρες, ή και με τηλεφωνική συνεννόηση.

Σήμερα η Πολιτεία, δια του κ. Ιωαννίδη και των υπολοίπων κυβερνητικών βουλευτών, δεν κινητοποιεί αυτά τα αρμόδια όργανα. Αδιαφορεί προκλητικά ή οδηγεί την κατάσταση σε τετελεσμένα γεγονότα, που δεν είναι άλλα από την κατάταξη της ομάδας στην Γ ή Δ Εθνική κατηγορία.

Είναι επείγουσα ανάγκη η ορθή απόφαση που αναμένεται να εκδοθεί συντομότατα. Ας αφήσουν τις εκδρομές τους στο Λονδίνο ή την Κεφαλονιά. Διαφορετικά η αντίδραση του λαού του Βόλου, που πλήτεται και υποφέρει από την πολιτική αυτής της μνημονιακής κυβέρνησης, θα είναι εξαιρετικά έντονη.

Τόσο το κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων όσο και εγώ προσωπικά ως βουλευτής Μαγνησίας, είμαστε στη διάθεση της ΠΑΕ για κάθε δυνατή συνδρομή μέχρι την τελική δικαίωση του Ολυμπιακού Βόλου.»




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...