Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Μην τα ξαναβάλετε μαζί μας!



Σαφές μήνυμα προς οιαδήποτε ενδιαφερόμενο έστειλε ο κόσμος του Ολυμπιακού στην επίσημη πρώτη προπόνηση της ομάδας.
Μια οποιαδήποτε άλλη ομάδα της περιφέρειας που είχε μείνει εκτός εθνικών κατηγοριών για έναν ολόκληροι χρόνο ,που ακόμα και σήμερα δεν γνωρίζει σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί και συν τοις άλλοις προγραμματίζει την πρώτη προπόνησή της δύο μέρες πριν την αργία του 15Αυγουστου, θα έκανε την επίσημη «πρώτη» ανάμεσα σε συγγενείς και φίλους.
Αυτό άλλωστε έγινε στην πλειοψηφία των ομάδων της Σούπερ Λίγκας και σε όλες τις ομάδες της Β' Εθνικής.
Ο κόσμος του Ολυμπιακού όμως έχει κατατάξει την ομάδα σε διαφορετική κλάση....

Τα σημεία άρχισαν από νωρίς όταν η Αγ.Δημητρίου έκλεισε μία ώρα πριν την προγραμματισμένη αρχή της προπόνησης από τους συνδεσμίτες.Με ενθουσιασμό και παλμό κατευθύνθηκαν από νωρίς στο ΕΑΚ και πράξανε σωστα αφού θα ακολουθούσε πανζουρλισμός.

Λίγα λεπτά πριν τις 7 και ενώ η ομάδα ήταν έτοιμη να βγει οι μισές κερκίδες του ΕΑΚ (αφού η θύρα 1 είναι κλειστή λόγω επικινδυνότητας) ήταν κατάμεστες.Έξω από το γήπεδο βρισκόταν 2.000 και περαιτέρω κόσμος ο οποίος ήθελε πάση θυσία να μπει μέσα στο γήπεδο.
Οι υπεύθυνοι του Δήμου υπό τις απειλές του κόσμου άνοιξαν τις θύρες 1-2 για να χωρέσει ο κόσμος ο οποίος απλώθηκε σε όλο το πέταλο και σε μέρος της ευθείας της θύρας 1.
Τελικά με ανοικτό το «επικίνδυνο» τμήμα του γηπέδου και μπροστά σε 6.000 και πλέον κόσμο η ομάδα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με τις κερκίδες να παίρνουν φωτιά από τα καπνογόνα και τους παίκτες να μην πιστεύουν στα μάτια τους με αυτό που βλέπουν.

O πρόεδρος της ΠΑΕ κος Μποτσιβάλης με δηλώσεις που έκανε «έριξε» και πάλι το μπαλάκι στην Ένωση Β' Γ Εθνικής. Διαβάστε τι δήλωσε....


Στην προπόνηση παραβρέθηκαν από πολιτικής ηγεσίας οι κύριοι Ηλιόπουλος και Μουτσινάς ,ενώ όλοι οι υπόλοιποι βουλευτές καθώς και ο Δήμαρχος της πόλης «έλαμψαν» με την απουσία τους.
O Μητροπολίτης Ιγνάτιος καταφέρθηκε εναντίων της πρώην πολιτικής ηγεσίας : «Κάποιοι δεν μας ήθελαν στην Ευρώπη αλλά εμείς επιμένουμε.Καλή τύχη στην ομάδα μας»


Ο Γιώργος Βαζάκας δήλωσε συγκινημένος που επιστρέφει έπειτα από 12, 13 χρόνια στην ομάδα του Βόλου. «Χαίρομαι που επιστρέφω στην πόλη και την ομάδα μετά από δώδεκα χρόνια. Τότε το μόνο συναίσθημα που είχαμε ήταν η χαρά. Είχαμε πάρει την άνοδο στην Football League και είχαμε καλή παρουσία στην δεύτερη κατηγορία. Τώρα η ομάδα προέρχεται από μια χρονιά με τεράστιες δυσκολίες. Δέχθηκα την πρόσκληση του προέδρου να έρθω στην ομάδα. Ελπίζω η ομάδα να δικαιωθεί και να πάρει τη θέση που αξίζει. Ο Ολυμπιακός Βόλου χτυπήθηκε τη στιγμή που ήταν στην κορυφή και τον χειροκροτούσε όλος ο κόσμος, εύχομαι η ομάδα να βρει το δρόμο της γρήγορα. Εχουμε πάρει αρκετούς παίκτες που πλαισιώνουν την ομάδα. Ελπίζω να είναι αντάξιοι της ιστορίας του Ολυμπιακού Βόλου». 

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Τάκης Γιαννόπουλος τόνισε πως ήταν δύσκολο να χτίσουν μαζί με τον πρόεδρο και τον προπονητή μια ομάδα από την αρχή. «Κληθήκαμε να χτίσουμε μια ομάδα από το μηδέν μετά από την περιπέτεια που πέρασε ο Ολυμπιακός. Θέλουμε τρεις, τέσσερις κινήσεις ακόμη για να συμπληρωθεί το ρόστερ της ομάδας. Ελπίζω οι τρεις Αργεντίνοι, ο ένας Ισπανός και ένα Βόσνιος που έχουμε αποκτήσει να προσαρμοστούν γρήγορα και να μας δώσουν το κάτι παραπάνω. Περιμένουμε την απόφαση να βγει γιατί μας έχει πάει λίγο πίσω».

Στην παρουσίαση εκτός των 14 μεταγραφών που έχουν ανακοινωθεί ,το παρών έδωσαν και 6 παίκτες από την περσινή ομάδα των Νέων , οι Μπόρας ,Κόμνος, Κοτζαθανάσης, Ναουμίδης, Κολομήτρας και Αβδελάς καθώς και ο Μανώλης Λιαπάκης του οποίου η ανακοίνωση αναμένεται τις επόμενες ώρες.





;


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...