Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Έντονο το παρασκήνιο

Οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις ενόψη της αυριανής ψηφοφορίας συνεχίζονται.Φήμες ,πηγαδάκια ,παραπληροφόρηση....τα πάντα όλα έχει ο μπαξές.

Η περιπέτεια που ο  Γερουλάνος με την παρέα του έβαλαν τους τελευταίους μήνες την ομάδα μας συνεχίζεται αφού ένας «δειλός» Πιλάβιος αρνείται να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και αφήνει την τύχη της καλύτερης ομάδας στην Περιφέρεια στα χέρια των ψήφων της...Κρανούλας και του Κούγια.

Πολλά και διάφορα γράφονται και ακούγονται σε ιστολόγια και ιστοσελίδες για την αυριανή ψηφοφορία.Σε βολιώτικη ιστοσελίδα γράφτηκε πως υπάρχουν πληροφορίες πως το Δ.Σ θα επιστρέψει το έγγραφο Πιλάβιου αφού δεν αποτελεί απόφαση του Δ.Σ της ΕΠΟ.

Την ίδια ώρα ,ο Κούγιας που κατά τα άλλα έχει τιμωρηθεί,εμφανιζόμενος ως δικηγόρος των Πατρινών απειλεί με μηνύσεις αν τελικά αυξηθούν οι ομάδες.
Βέβαια κάτι τέτοιο δεν ανησυχεί τον Ολυμπιακό Βόλου αφού,όπως πηγές από την ΠΑΕ αναφέρουν: «ας αρχίσει την χρονιά ο Ολυμπιακός στηνΒ΄Εθνική και μετά ας μας προσβάλλουν την απόφαση όποιοι θέλουν δικαστικά.Ο Ολυμπιακός σε ένα χρόνο θα είναι στην Σούπερ Λίγκα και αυτοί ακόμα θα καταθέτουν τα παράβολα για τα Εφετεία».

Ασφαλώς η παραπάνω άποψη προκύπτει από τα αναποτελεσματικά δικαστήρια που είχε ο Ολυμπιακός Βόλου εδώ και ένα χρόνο,παλεύοντας με Θεούς και Δαίμονες (..ή αλλιώς με Γερουλάνους ,Μπιτσαξήδες και Πιλάβιους.

Το δια ταύτα της κατά τα λοιπά «θεαματικής» κίνησης του Κούγια είναι πως απλά μάθαμε πως σε περίπτωση που η ψηφοφορία διεξαχθεί οι Πατρινοί δεν θα ψηφίσουν θετικά για την μερική δικαίωση της ομάδας μας.
Στο ίδιο στρατόπεδο φαίνεται να συμπορεύεται και η Λάρισα στους οπαδούς της οποίας το «διπλό» στο...Μαντρι-Γαλ έμεινε αξέχαστο.Έτσι οι οργανωμένοι εξέδωσαν ανακοίνωση απειλώντας τον Πηλαδάκη ή καλύτερα τον εκπρόσωπό του να μην τολμήσει και ψηφίσει θετικά υπέρ της ομάδας του Βόλου.

Κατά τα λοιπά υπάρχει μια διχογνωμία στα ΜΜΕ για το αν θα βγει η απόφαση αύριο ή θα πάει για Δευτέρα.
Είναι γνωστό πως χρειάζεται απαρτία για να γίνει το Δ.Σ.Τι σημαίνει όμως απαρτία.Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες απαρτία έχει οριστεί το 50% +1.Πάντως σε περίπτωση που δε υπάρξει τότε η ψηφοφορία θα γίνει την Δευτέρα με όσα μέλη είναι παρόντα ,ενώ το 50% + 1 θα χρειάζεται και πάλι για να εγκριθεί η μίνι-αναδιάρθρωση.

Θέμα προέκυψε αν έχουν δικαίωμα ψήφου οι τρεις ομάδες που προβιβάστηκαν ή όχι.Αν η Βέροια ,ο Πλατανιάς και ο Πανθρακικός ψηφίσουν ,τότε η απόφαση για να περάσει θέλει 14 ψήφους.Το αν τελικά οι 3 ομάδες έχουν δικαίωμα ψήφου θα διευκρινιστεί αύριο πριν το Δ.Σ που θα αρχίσει στις 14:00.Τελευταίες πληροφορίες φέρνουν τις ομάδες να έχουν δικαίωμα ψήφου κάτι που ανεβάζει τους δυνητικούς ψηφίσαντες σε 27.







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...