Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Μου έλυσε τα χέρια...

Μπορεί και να βγει σε καλό η αποχώρηση του Βόσνιου Μπάιτς από τον Ολυμπιακό σύμφωνα με τον Τάκη Γιαννόπουλο.
Σε δηλώσεις που έκανε στο SportFm Βόλου ο τεχνικός διευθυντής μίλησε για όλα τα τεχνικά ζητήματα που απασχολούν την ομάδα.
Ο Τάκης είπε μεταξύ άλλων απαντώντας σε διάφορες ερωτήσεις:

«Και μόνο που βρίσκονται εδώ οι παίκτες δίνουν το κάτι παραπάνω και τους ευχαριστώ πολύ που βοηθάνε να κτιστεί η ομάδα.Σίγουρα υπάρχει το άγχος και η νευρικότητα μέχρι να βγει η απόφαση.Θα τα καταφέρουμε και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Ο Παντελής Παντελόπουλος μας είχε πει ότι θα μπορούσε να βοηθήσει τον Ολυμπιακό για 3-4 μέρες, μέχρις ότου ξεκαθαρίσει αν θα μπορούσε να παραμείνει στο Βόλο ή θα έπρεπε να μεταβεί στην Καλαμάτα, καθώς αντιμετώπιζε κάποιο προσωπικό πρόβλημα. Τελικά, αντικαταστάθηκε από τον Χρήστο Παπαϊωάννου και η προετοιμασία συνεχίζεται χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Η αποχώρηση του  Μπάιτς μου έλυσε κατά κάποιο τρόπο τα χέρια.Με όλους τους παίκτες έχουμε συμφωνήσει πως αν δεν οριστικοποιηθεί η κατηγορία σε κάποιο χρονικό σημείο θα μπορούν να αποχωρήσουν.Τα δύο αυτά παιδιά θέλησαν να φύγουν.Μέχρι τώρα είχαμε 7 ξένους.Τώρα έχουμε την ευκαιρία να συμπληρώσουμε την αμυντική γραμμή με Έλληνες έτσι ώστε να έχουμε το περιθώριο να πάρουμε ξένους επιθετικούς.Οι σέντερ φορ που υπάρχουν στην ελληνική αγορά δεν μας ενδιαφέρουν και πιστεύουμε πως στο εξωτερικό θα βρούμε καλύτερες ευκαιρίες.Έτσι θα αποκτήσουμε ακόμα 2 ξένους επιθετικούς.όπως ξέρετε δικαίωμα συμμετοχής έχουν 5 μόλις ξένοι.Όσον αφορά τον Μανώλη είναι ίδια περίπτωση.Ο Πινώνης και ο Τσιάτσιος είναι έμπειροι και μπορούν να βοηθήσουν.

Για την μεταγραφή του Γκίτκου είπε:

Χρειαζόμασταν και τρίτο τερματοφύλακα για να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τους ξένους που πιστεύουμε πως θα κάνουν την διαφορά από την μέση και μπροστά.Γι αυτό αποκτήσαμε τον Γκίτκο,όχι επειδή θα παίξουμε Γ εθνική ή θα φύγει ο Ρόκα.Ο Αβδελάς σε 10 μέρες πάει φαντάρος.Έχει καλά στοιχεία και δεν θέλουμε να τον «κάψουμε».Σκοπός μου και του προπονητή είναι οι βολιώτες παίκτες των Νέων να προωθηθούν.Όποιος αξίζει θα κάνει το κάτι παραπάνω.

Θα δώσουμε την ευκαιρία δοκιμών σε κάποιους ποδοσφαιριστές.Πάμε να κάνουμε μια καλή ομάδα σε οποιαδήποτε κατηγορία,μία ομάδα που να είναι ανταγωνιστική.Μιλάμε για 40 αγώνες.Θα πάμε για ένα ρόστερ 27-28 παικτών για να μπορούμε να έχουμε αντοχές σε κάρτες,τραυματισμούς και τιμωρίες.

Για τους υπό δοκιμή παίκτες:

Ο Λαζαρίδης ήρθες να δοκιμαστεί από τον κο Βαζάκα.Θα τον δούμε 2-3 μέρες και θα αποφασίσουμε .
Πάντα ήμαστε 2-3 βήματα μπροστά από τους άλλους.Πάντα υπάρχει λύση και υπάρχουν αντικαταστάτες.Να μην ανησυχεί ο κόσμος.Οποιαδήποτε ώρα και να φύγει κάποιος σε μια δύο μέρες θα αντικατασταθεί.

Χθες κάναμε μια συζήτηση με τους παίκτες.Υπάρχει ένα άγχος και μια αβεβαιότητα.Έχουν όμως όλοι την υπόσχεσή μου πως αν κάτι δεν πάει καλά θα τους το πω αμέσως.Οι Έλληνες παίκτες είναι άνθρωποι που μου έχουν εμπιστοσύνη.Έχω ξανασυνεργαστεί μαζί τους και με ξέρουν.Δεν θα τους κρεμάσουμε.Το μυαλό όλων είναι στην προπόνηση.

Για την πιθανότητα η ομάδα να αγωνιστεί στην Γ΄Εθνική:

Ένα σενάριο που δεν συζητάμε είναι αυτό της Γ' Εθνικής.Ξέρουμε πως θα παίξουμε στην Β΄.Αλλά ακόμα και με δική μας απόφαση να παίξουμε στην Γ υπάρχει προοπτική και θα προσαρμοστούμε να έχουμε ομάδα και εκεί.Όμως τέτοιο ενδεχόμενο δεν υπάρχει κανένα.

Για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις:

Αυτή την στιγμή η ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση για ένα με δύο στόπερ,έναν αμυντικό χάφ ,ένα δεξί χαφ,δύο επιθετικούς και ένα δεξί μπακ.όπως σχεδιάζουμε την ομάδα πρέπει να είμαστε έτοιμοι πολύ πριν τις 31 του μήνα.Μέχρι το Σάββατο θα έχουμε ανακοινώσεις 2 ή 3 ποδοσφαιριστών.

Για τους ποδοσφαιριστές που έχουμε μόνο καλά λόγια μπορώ να πω.Είναι καλοί χαρακτήρες και καλοί ποδοσφαιριστές.Είμαστε τυχεροί που έχουμε τον Βαζάκα που μπορεί να τους διδάξει και γνωρίζει τόσο καλά την κατηγορία.Ο κόσμος είναι η ζωή αυτής της ομάδας.Αυτόν το κόσμο μου ζήτησαν οι παίκτες να τους ευχαριστήσω.Είναι εκπληκτικό να πηγαίνουμε στην Νεάπολη και να έχουμε 400 και 500 άτομα στην κερκίδα.Ο παίκτης κερδίζει πολύ από την ζωντάνια του.Αν μια ομάδα δεν έχει από πίσω κόσμο δεν μπορεί να κάνει πολλά.

Για τους συνεργάτες του:
Άνθρωποι που έχουν βοηθήσει την ομάδα έχουν προτεραιότητα.Οι Μάνδαλος και Σταματίου ήταν δικές μου επιλογές.Θεωρώ πως άνθρωποι που έχουν δώσει την ψυχή τους για την ομάδα πρέπει να είναι μέληΗ Β ΠΑΕ θα αρχίσει και αυτή την προετοιμασία με την απόφαση.

Τέλος για το διοικητικό θέμα του Ολυμπιακού και για το καυτό ζήτημα της κατηγορίας ο τιμ - μάνατζερ του Ολυμπιακού δήλωσε:

«Φάγαμε τον γάιδαρο και είμαστε στην ουρά. Χρειάζεται οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου να κάνουν λίγη υπομονή ακόμη. Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά και η απόφαση θα είναι θετική για την ομάδα.

Το θέμα της αποκατάστασης της ομάδας θα έχει κλείσει το αργότερο μέχρι την προσεχή Δευτέρα-Τρίτη, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν και ο σχεδιασμός έγινε για να αγωνιστεί η ομάδα στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.Μακάρι να τελειώσουμε πιο μπροστά και την Παρασκευή να έχουμε εξελίξεις.
Μην νομίζετε πως υπάρχει κάποιος τρελός που πληρώνει και κουβαλάει 30 οικογένειες ποδοσφαιριστών και τους πουλάω εγώ παραμύθια.Ο Ολυμπιακός έχει αυτή την στιγμή ομάδα.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...