Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Επιστροφή στα δικαστήρια

Η απίστευτη δήλωση Νάκου δείχνει πλέον στον Ολυμπιακό πως η επιστροφή στους δικαστικούς αγώνες είναι μονόδρομος.


Τελικά η ήπια συμβιβαστική λογική που ακολουθεί τους τελευταίους μήνες η διοίκηση δεν φαίνεται να αποδίδει.Μπορεί κάποιες πηγές να αφήνουν να εννοηθεί πως θα γίνει κάποιου τύπου ευρεία σύσκεψη την Δευτέρα που θα αποφασίσει για την τύχη του Ολυμπιακού,κάτι πάντως επίσημο δεν υπάρχει.

Όπως διαβεβαιώνει ο πρόεδρος της ΠΑΕ κος Μποτσιβάλης :«Δεν έχουμε καμία επίσημη ενημέρωση.Ότι μαθαίνουμε ,το μαθαίνουμε από τα δημοσιεύματα στο Τύπο και στο διαδίκτυο.Αν και την Δευτέρα δεν έχουμε κάτι επιστρέφουμε στους δικαστικούς αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη».


Η απίστευτη δήλωση Νάκου μόνο προβληματισμό προκαλεί.Ούτε λίγο ούτε πολύ αναφέρει πως η Πολιτεία αύξησε την επιχορήγηση με αντάλλαγμα την συμμετοχή Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας στην Β' Εθνική,αλλά οι παράγοντες δεν ήταν...«εντάξει» στο....αλισβερίσι!


Και εμείς αναρωτιόμαστε:Η Πολιτεία και ο πανέξυπνος κος Ιωαννίδης «έβαλε» ασφαλιστικές δικλείδες στην «υπόγεια» συμφωνία αφού απέναντί του είχε τον Κούγια,τον Καλογιάννη ,τον Ριαβόγλου και το σινάφι του;


Το δούλεμα μέχρι πότε άραγε θα συνεχιστεί;Προφανώς μέχρι να αναγκάσουν τους Βολιώτες να κατεβούν ακόμα μια φορά στην Αθήνα,αυτή την φορά στην Θεμιστοκλέους...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...