Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Πολέμιος του Ολυμπιακού ο Πάτσης

Από αλλού την περίμενε την αντίδραση ο Ολυμπιακός και από αλλού την βρήκε.
Ανέβαλλε το φιλικό ο Ηρακλής !

Ενώ η Λάρισα και η εκπρόσωπος του Κούγια (ο οποίος έχει τιμωρηθεί μάλιστα με αποχή από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα) τάχτηκε υπέρ της συνέχειας της προσπάθειας για ανεύρεση λύσης ,Νίκη ,Εργοτέλης ,Παναιτωλικός και Απόλλων ήταν εντελώς αρνητικοί για κάθε περαιτέρω συζήτηση.

Αρνητικός ήταν και ο Σαλεύρης της Καλλιθέας ο οποίος διαχώρισε την περίπτωση του Ηρακλή (στην οποία ήταν κάθετα αρνητικός) με αυτή του Ολυμπιακού Βόλου.

Η επιλογή της πενταμελούς επιτροπής που θα εκπροσωπήσει τις ομάδες στην Φούτμπολ Λίγκ στην συνάντηση που θα γίνει με την ΕΠΟ και την Σουπερ Λίγκ προκαλεί ερωτηματικά.

Τον Σπύρο Καλογιάννη ο οποίος κρατά ουδέτερη στάση θα συνοδεύσουν ο Στέλιος Σφακιανάκης της Καλλονής, ο Ανδρέα Πάτσης της Νίκης , ο Κώστα Παπαδόπουλος του Πιερικού και ο Νίκος Σαλευρής, της Καλλιθέας.


Να σημειωθεί πως ο πρόεδρος της Νίκης Ν.Ιωνίας θέλησε να διαψεύσει όλα όσα γράφτηκαν από τους ρεπόρτερ που κάλυψαν το Δ.Σ και δήλωσε σε ιστοσελίδα πως απλά η πρότασή του ήταν να δοθεί τέλος στην υπόθεση σήμερα με ψηφοφορία. Βέβαια τα λεγόμενά του διαψεύδει η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Εργοτέλης και η οποία μιλάει καθαρά πως η θέση των 5 ομάδων που μειοψήφησαν ήταν πως το θέμα δεν πρέπει να απασχολήσει ξανά την football league.
Μάλιστα λόγω της προκλητικής στάσης του κου Πάτση ο Ηρακλής ανέβαλε το φιλικό παιχνίδι με την Νίκη!

Από ότι φαίνεται τα «μπατάκια» της Β΄Εθνικής δεν πρόκειται να δώσουν λύση χωρίς την παρέμβαση της ΕΠΟ και της Πολιτείας.Ήδη μετρήθηκαν 12 αντίθετες στην αναδιάρθρωση φωνές με διαφορετικά επιχειρήματα η καθεμία.Αν μάλιστα δει κανείς τα αιτήματα της Β ΄Εθνικής όπου μεταξύ άλλων περιέχονται τα 18 εκατομμύρια ευρώ που η Σούπερ Λίγκα χρωστάει,καθώς και οι «κλειστές» τηλεοπτικές ώρες της Nova ,τότε γίνεται ξεκάθαρο πως οι παράνομοι και οι απένταροι βρήκαν το πρόσχημα μέσω της αναδιάρθρωσης να απαιτήσουν ότι περισσότερο γίνεται.

Το ερώτημα είναι γιατί φτάσαμε η τύχη του Ολυμπιακού να εξαρτάται από ποδοσφαιρικούς νάνους τύπου Καλλονής και Νίκης και αν επιτέλους η Πολιτεία πάρει τα ηνία στα χέρια της από προεδρίσκους που αν τους γυρίσει κάποιος ανάποδα θα πέσουν εισιτήρια του αστικού λεωφορείου...






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...