Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Σημείωμα της σύνταξης

Επειδή εδώ στο VolosFans μας ξέρετε κάτι χρόνια θα κάνουμε μια εξήγηση και δεν θα επανέλθουμε στο θέμα.....
Κατ'αρχήν θέλουμε να καλωσορίσουμε τα νέα ιστολόγια και ιστοσελίδες που αποφάσισαν να ασχοληθούν με τον Ολυμπιακό Βόλου.Με μεγάλη χαρά βλέπουμε κάτι να «κουνιέται» επιτέλους στον Βόλο αφού όταν δημιουργήσαμε το olympiakosvolou-fans ήμασταν μόνοι μας.


Αφού λοιπόν ο φίλος του Ολυμπιακού έχει 2-3 επιλογές να ενημερωθεί πρέπει πλέον να γίνει λίγο πιο προσεκτικός για να βρει την σωστή αντικειμενική ενημέρωση και να μην πέσει θύμα το ράδιο-αρβύλα.


Μας ενοχλεί που βλέπουμε ως « αποκλειστικά» ειδήσεις που εμείς αναρτήσαμε πριν 15 ημέρες   και μας ενοχλεί που βλέπουμε ιστολογία που βρίσκονται κάτι εκατομμύρια θέσεις πιο κάτω από το δικό μας στο alexa.com να ισχυρίζονται πως είναι κορυφαία.
Παρά ταύτα ουδέποτε θα μπούμε στον «κόπο» να αντιπαρατεθούμε με οποιονδήποτε «συνάδελφο» blogger αφού είναι πραγματικά χαρά μας το όνομα του Ολυμπιακού Βόλου να «παίζει» όλο και περισσότερο στο διαδίκτυο.Έτσι θα περιοριστούμε στην πρόταση «όπως το VolosFans σας πληροφόρησε» και θα αφήσουμε τον αναγνώστη να βγάλει τα συμπεράσματα μόνος του.


Αναφορικά με το θέμα το διαφημίσεων σας γνωστοποιούμε πως ξέρουμε πόσο ενοχλητικές είναι.Παρά ταύτα μέχρι να  βρεθούν άλλοι τρόποι χρηματοδότησης ,αφού μέχρι τώρα ούτε το hosting δεν μπορούμε να «βγάλουμε»,θα σας ζητήσουμε να κάνετε υπομονή.Σε καμία περίπτωση δεν θα διακινδυνεύσουμε να «μολύνουμε» υπολογιστές αφού με κάθε αναφορά για ύποπτες διαφημίσεις λαμβάνουμε τα μέτρα μας.Σας υποσχόμαστε πως με το που θα δούμε να «μαζεύεται» σταθερά ένα μίνιμουμ ποσό στις διαφημίσεις της google θα αποσύρουμε άμεσα τα αναδυόμενα παράθυρα.


Σας ευχαριστούμε που μας κρατάτε σταθερά στις πρώτες θέσεις των θεσσαλικών ιστοσελίδων.Για οιαδήποτε πληροφόρηση,σημείωση, διευκρίνιση ή ότι άλλο εσείς θέλετε είμαστε διαθέσιμοι στο volosfans@gmail.com







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...