Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Super League και μόνο

Επιμένει με ανακοίνωσή του ο ΣΦΟΒ πως η Σούπερ Λίγκα δεν πρέπει να αποτελεί διαπραγμάτευση για την διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου.
Διαβάστε την ανακοίνωση:
«Οι Διοικήσεις των πέντε οργανωμένων συστεγασμένων club τονίζουμε, προς πάσα κατεύθυνση ότι ο Ολυμπιακός μας θα παίξει Super League και μόνο. Αυτό είναι το νόμιμο και το ηθικό. Ο Πιλάβιος δεν μπορεί να παρανομήσει για δεύτερη φορά. Θα ξέρει ότι θα τον κυνηγάμε νομικά και θα τρέχει μέχρι να πατήσει μαύρο χιόνι. Θα ξέρει ότι θα είναι ανεπιθύμητος στην πόλη μας και μόνο μεταμφιεσμένος θα έρχεται όπως ο Γερουλάνος. Θα ξέρει ότι θα τον ακολουθούνε οι κατάρες μας σ’ όλη του τη ζωή. Οι πολιτικοί μας έχουνε τον τελευταίο λόγο. Παραδέχτηκαν την πολιτική δίωξη της ομάδας μας και δεσμεύτηκαν για την πολιτική αποκατάσταση. Να μην έχουνε την τύχη των Καρτάλη – Ζήση, γιατί θα είναι άδικο για αυτούς.

Η ΕΠΟ ως υπερκείμενη αρχή, η οποία εποπτεύει και ελέγχει το πρωτάθλημα της Super League (άρθρ. 3, παράγραφος 2 ΚΑΠ), να αποκαταστήσει την νομιμότητα. Να εφαρμοσθεί η τελεσίδικη και αμετάκλητη απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της 10/8/11, όπως επιβάλει το καταστατικό της ΕΠΟ (αρθ. 41, παραγρ. ΣΤ, αρ. 5) αλλά και ο ΚΑΠ (αρθ. 5, παραγρ. 1) που απορρέει ρητά η υποχρέωση μιας διοργανώτριας αρχής, όπως η Super League, να διεξάγει το πρωτάθλημα σύμφωνα με τους κανονισμούς και τις αποφάσεις της ΕΠΟ. Ο κ. Παναγιωτόπουλος τι κάνει; Που βρίσκεται; Υπάρχει και η σύσταση – εντολή της FIFA της 6/10/11 προς την ΕΠΟ για την τήρηση του καταστατικού της FIFAγια την περίπτωση του Ολυμπιακού Βόλου.

Τέλος στο άμεσο Δ.Σ της ΕΠΟ, καλούμε τους πέντε βουλευτές μας να δώσουνε το παρόν. Επιτέλους κάποιος να αναποδογυρίσει μια καρέκλα και κάποιος να βάλει τις φωνές. Εμείς θα ναυλώσουμε δύο πούλμαν και θα είμαστε εκεί. Δεν θα βγει κανένας έξω, αν η απόφαση δεν είναι για τη Super League. Ο νέος Υπουργός Αθλητισμού να δείξει πολιτικό θάρρος και ήθος και να μην ταυτιστεί με τους Γερουλάνους και Μπιτσαξήδες.

Ο πρώην ηγέτης μας, Αχ. Μπέος, έτσι μας έμαθε, να είμαστε μαχητές, νικητές, να επιδιώκουμε το ανώτερο, να πολεμάμε το άδικο και το παράνομο και δε θα ησυχάσουμε μέχρι να δικαιωθούμε.

Αφάνισαν την καλύτερη, την κορυφαία επαρχιακή ομάδα με τον περισσότερο λαό.

Αφανίσαμε το ΠΑΣΟΚ τοπικά και θα αφανίσουμε οποιονδήποτε άλλον που θα παρανομήσει και θα πληγώσει τα όνειρα μας και τις ελπίδες μας.



Με τιμή

Οι Διοικήσεις των

1. ΣΦΟΒ

2. Lady’s Club

3. Κόκκινη Ν. Ιωνία

4. Αργοναύτες

5. Οικονομικός Όμιλος.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...