Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Έτοιμο το σχέδιο της ΕΠΟ



Η ΕΠΟ σχεδιάζει πρωτάθλημα Β' Εθνικής με 20 ομάδες σύμφωνα με ρεπορτάζ ιστοσελίδων της Θεσσαλονίκης.
Ηρακλής ,Καβάλα και Ολυμπιακός Βόλου θα είναι μέσα στις ομάδες του επόμενου πρωταθλήματος της Β' Εθνικής σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ το οποίο έχει διασταυρωθεί και με πληροφορίες του VolosFans.com. τουλάχιστον αναφορικά με την τύχη των ερυθρολεύκων.
HΈνωση είναι θετική στην κατάταξη των συγκεκριμένων ομάδων και ιδιαίτερα του Ολυμπιακού Βόλου και του Ηρακλή λόγω της δημοφιλίας τους.


Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως η Ένωση περιμένει εκ νέου να διαπραγματευτεί τα τηλεοπτικά δικαιώματα της νέας χρονιάς αφού οριστικοποιηθεί το ρόστερ των κατηγοριών.
Η Ομοσπoνδία εκτιμά πως ίσως να μην χρειαστεί καν η αύξηση των ομάδων σε 20 για να «χωρέσουν» οι τρεις ,αφού κάποιες ομάδες θα υποβιβαστούν μιας και δεν πρόκειται να αδειοδοτηθούν από την ΕΕΑ.





Κάντε like στην ιστοσελίδα της μεγαλύτερης διαδικτυακής παρέας του are u interested.Πατήστε εδώ  και γίνετε μέλη της μεγάλης ομάδας εντελώς δωρεάν.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο VolosFans πατώντας ΕΔΩ.














Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...