Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Θα επιστρέψουμε Σούπερ Λίγκα....

Η επιστροφή του Ολυμπιακού Βόλου στην Σούπερ Λίγκα είναι πολύ κοντά σύμφωνα με τα λεγόμενα του βουλευτή Μαγνησίας της ΔΗΜΑΡ κου Μουτσινά.
Ο Πάρης Μουτσινάς σε εκπομπή του SporFm Βόλου δήλωσε:

«Την περασμένη εβδομάδα υπήρξαν επαφές με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα του υπουργείου Πολιτισμού και της ΓΓΑ με σκοπό τη δικαίωση του Ολυμπιακού Βόλου και την επιστροφή στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ της ερχόμενης περιόδου. 

Υπάρχει η διαβεβαίωση πως η ομάδα θα επιστρέψει στην κατηγορία στην οποία αγωνιζόταν, πριν την αποπομπή της από τη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία μετά την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Θα επικοινωνήσω αύριο με την γραμματεία της ΕΠΟ για να πληροφορηθώ πότε θα συνεδριάσει το Δ.Σ. της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ, όπου θα παρθεί η απόφαση για την αποκατάσταση του Ολυμπιακού Βόλου στο επαγγελματικό πρωτάθλημα, θα φροντίσω να παραστώ για να στηρίξω τις θέσεις της διοίκησης του Ολυμπιακού Βόλου. 
Αύριο θα προσπαθήσω να συναντηθώ με τον κ. Θανάση Νάκο, προκειμένου να δώσουμε μαζί το «παρών» στην ΕΠΟ την ερχόμενη εβδομάδα στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας. Από κοινού όλοι οι βουλευτές Μαγνησίας θα πρέπει να στηρίξουμε τον Ολυμπιακό Βόλου για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την ομάδα» κατέληξε ο κ. Μουτσινάς.

Κάντε like στην ιστοσελίδα της μεγαλύτερης διαδικτυακής παρέας του are u interested.Πατήστε εδώ  και γίνετε μέλη της μεγάλης ομάδας εντελώς δωρεάν.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο VolosFans πατώντας ΕΔΩ.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...