Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Στην τύχη του το ΕΑΚ...

Για την απελπιστική κατάσταση του ΕΑΚ ο Γιώργος Μουλάς κατέθεσε επερώτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Η πιθανή συμμετοχή του Ολυμπιακού Βόλου στην Β' Εθνική καθιστά αναγκαία μια έδρα που το Παθεσσαλικό δεν είναι σε θέση να προσφέρει.
Η επερώτηση έχει ως εξής:

«ΘΕΜΑ: Καταλληλότητα κερκίδων Εθνικού Σταδίου Βόλου (ΕΑΚ)

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, μεγάλο μέρος των κερκίδων της βόρειας πλευράς του σταδίου (Θύρα 1) έχουν διαβρωθεί και είναι ακατάλληλες λόγω επικινδυνότητας. Το πρόβλημα αυτό προστίθεται στο ήδη υπάρχον πρόβλημα των κερκίδων της ανατολικής πλευράς (Θύρα 6).



Την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2012-2013 το στάδιο πιθανόν να ζητηθεί να χρησιμοποιηθεί από τις τοπικές ομάδες σαν έδρα. Εάν όμως οι κερκίδες είναι ακατάλληλες, η χρήση του δεν θα είναι εφικτή.

Ερωτάται η Δημοτική Αρχή: Είναι σε γνώση της το θέμα του προβλήματος των κερκίδων;

Και επερωτάται: Εάν μεν δεν το γνώριζε γιατί δεν το γνώριζε. Όφειλε να είναι ενήμερη για τον μεγαλύτερο αθλητικό χώρο, που διαθέτει ο Δήμος Βόλου.

Εάν δε το γνωρίζει, τι ενέργειες αποκατάστασης έχει κάνει; Για ποιούς λόγους αφήνει το Εθνικό Στάδιο στη τύχη του, με αποτέλεσμα οι σύλλογοι να μείνουν άστεγοι;

Θα αφήσει το στάδιο να διαλυθεί εντελώς;»


Να σημειωθεί πως στην ΠΑΕ υπάρξουν σκέψεις να ζητήσουν και πάλι την παραχώρηση του ΕΑΚ για κάποια χρόνια από τον Δήμο Βόλου.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...