Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Κι εγώ θαύμασα τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο πρόεδρος της Νίκης αποφάσισε να «χαμηλώσει» τους τόνους και σε συνέντευξή του στην αθλητική ιστοσελίδα goalpost μίλησε με σεβασμό για την μεγάλη ομάδα του Βόλου.


«Η υπόθεση των στημένων ήταν πολιτική σκευωρία ώστε να περάσει η τότε κυβέρνηση τα σκληρά μέτρα του μεσοπρόθεσμου προγράμματος. Αυτό σύντομα, θα αποδειχθεί και στις δικαστικές αίθουσες, όπου η ιστορία των στημένων θα καταρρεύσει σαν πύργος από τραπουλόχαρτα.


Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν μια ομάδα που πέρσι όλοι θαυμάσαμε. Η περσινή ποινή της ΕΕΑ ήταν μεγάλη αδικία για την ομάδα, αλλά μία αδικία δεν θα πρέπει να διορθωθεί με μία παράνομη απόφαση. 


Οι αποφάσεις των δικαιοδοτικών οργάνων θα πρέπει να τηρούνται, αλλιώς υπάρχει ανομία.Πως θα αισθάνονται ομάδες που πάλεψαν μέχρι τον Ιούλιο για την άνοδό τους, βλέπε Οικονόμο Τσαριτσάνης, όταν η Α.Ε.Π. Ηρακλής ανεβαίνει κατηγορία, έχοντας τερματίσει σε χαμηλότερη θέση;»


Ο κος Πάτσης τέλος αναφέρθηκε στο ζήτημα κοινής χρήσης του Πανθεσσαλικού:


«Στα Τουριστικά Ακίνητα, υπάρχει εσκεμμένη κωλυσιεργία για το ενδεχόμενο να δηλωθεί το Πανθεσσαλικό, ως έδρα κι από τον Ολυμπιακό Βόλου, αν και όταν αποφασιστεί σε ποια κατηγορία θα παίξει.Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να δοθεί και στις δύο ομάδες αρκεί να γίνει άμεσα...»









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...