Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Austrian Boys: Στους δρόμους....

Στους δρόμους βγαίνουν και πάλι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου.Σήμερα στις 20:00 η πρώτη συγκέντρωση στην Ερμού στα γραφεία της ΕΠΣΘ.
Διαβάστε την ανακοίνωση κάλεσμα των Austrian Boys:


«Με τη χθεσινή μας ανακοίνωση δώσαμε το στίγμα των ενεργειών που θα ακολουθήσουν απέναντι στο συνεχιζόμενο έγκλημα εναντίον του Ολυμπιακού Βόλου, της πόλης και των χιλιάδων φιλάθλων της ομάδας.






Αναφερθήκαμε σε όσους εντός και εκτός Μαγνησίας ΟΦΕΙΛΟΥΝ να σταματήσουν επιτέλους αυτό το έγκλημα. Σήμερα θα αναφερθούμε στους ..εντός:


Κύριε Νάκο, Αντιπρόεδρε του Ελληνικού Κοινοβουλίου,


Κυρία Μακρή, Γενική Γραμματέα Ισότητας των Φύλων του ΥΠ.ΕΣ.
Κύριε Μουτσινά, Βουλευτή της ΔΗΜΑΡ που στηρίζει τη Κυβέρνησ


Κυρία Χρυσοβελώνη, Βουλευτίνα των Ανεξάρτητων Ελλήνων (του κόμματος, που μέσω του κυρίου Κουίκ και Δημαρά, υποστήριξε με δηλώσεις του τα δίκαια του Ολυμπιακού Βόλου)
Κύρε Μεϊκόπουλε, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ (αξιωματικής αντιπολίτευσης
Κύριε Σκοτινιώτη , Δήμαρχε Βόλου
Κύριε Μπατζίακα, Πρόεδρε της ΕΠΣΘ
Όλοι σας κατά καιρούς κάνατε δηλώσεις υποστήριξης του Ολυμπιακού Βόλου. Καταγγείλατε τη προηγούμενη κυβέρνηση για μια πολιτική απόφαση με θύμα μια ομάδα, μια ολόκληρη πόλη, ένα ολόκληρο Νόμο. Ένα Νομό τον οποίο εκπροσωπείτε γιατί οι κάτοικοι του σας εμπιστεύτηκαν.


Δηλώσατε ότι είστε αλληλέγγυοι απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου. Άλλοι πριν τις εκλογές, άλλοι μετά, άλλοι σε όλη τη διάρκεια αυτού του μαρτυρικού χρόνου για τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου.
Υποσχεθήκατε, ότι θα βοηθήσετε να αποκατασταθεί η αδικία. Αυτό τελικά, δεν έγινε εφικτό μιας και η ομάδα μας δεν θα αγωνιστεί του χρόνου στη Super League όπως θα έπρεπε.


ΟΜΩΣ, τώρα έχετε υποχρέωση τουλάχιστον να καταφέρετε με τις ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ να παραμείνει ο σύλλογος του Ολυμπιακού Βόλου ΖΩΝΤΑΝΟΣ και να αγωνιστεί του χρόνου τουλάχιστον στο πρωτάθλημα της Football League.
Από τη χθεσινή διαδικασία στην ΕΠΟ έγινε κάτι απολύτως σαφές. Ότι η όποια απόφαση πρέπει να έχει ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ.


ΤΕΡΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ..ΤΩΡΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ …. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.


Παράλληλα καλούμε όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου ξανά στους δρόμους. Αρχίζουμε από αύριο την Παρασκευή (27/7) στις 8 το βράδυ σε συγκέντρωση κάτω από τα γραφεία της ΕΠΣΘ στην οδό Ροζού 17 με Ερμού.


Οφείλουμε όλοι μας είναι είμαστε εκεί. Το οφείλουμε στους αγώνες όλου αυτού του χρόνου, στους εαυτούς μας, στην ομάδα μας, στην πόλη μας.»


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...