Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Mην συμβιβάζεστε

Να διεκδικήσει και να μην συμβιβαστεί καλούν σύνδεσμοι φιλάθλων την ΠΑΕ με ανακοίνωσή τους.Διαβάστε αναλυτικά:
«Ο κόσμος του Ολυμπιακού, εκτός από την αθλητική και νομική αποκατάσταση του δικαίου, περιμένει και την πολιτική παρέμβαση και εντολή για να παίζει στη Super League. Αφού πολιτικά μας αφάνισαν οι γνωστοί εγκληματίες του Ολυμπιακού και της πόλης και αφού όλα τα κόμματα δεσμεύτηκαν στην κατεύθυνση της αποκατάστασης και της δικαίωσης, απαιτούμε άμεσα από τη Νέα Κυβέρνηση το αυτονόητο. Απαιτούμε από τους 5 βουλευτές του Νομού μας, να θέσουνε προτεραιότητα τη δικαίωση του Ολυμπιακού μας.

Οι της Super League και ΕΠΟ σίγουρα κοιτάνε τα συμφέροντά τους, φοβούνται τον Ολυμπιακό μικροί και μεγάλοι, αφού η ομάδα μας θα διεκδικεί κάθε χρόνο τις πρώτες 3 θέσεις της Super League. Έτσι οι ασφαλιστικές δικλείδες για τη δικαίωσή μας είναι η FIFAκαι η πολιτική παρέμβαση.

Τονίζουμε προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι θα βρεθούμε μπροστά σε κάθε μετωπική σύγκρουση, αν δεν τηρηθούνε τα μέτρα για τη δικαίωσή μας (αγωγές – FIFA) αλλά και σε κάθε πολιτικό ή κόμμα που θα αθετήσει τη δέσμευσή του. Να ρωτήσουνε το ΠΑΣΟΚ, αυτοί ξέρουν.

Η Διοίκηση της ΠΑΕ καλείται να σεβαστεί την επιθυμία των χιλιάδων οπαδών. Να διεκδικήσει και να μη συμβιβαστεί.

Κανείς δε θα προδώσει τον αγώνα και την ελπίδα όλης της πόλης και του Νομού.

Η κορυφαία επαρχιακή ομάδα είναι έτοιμη να γράψει και πάλι ιστορία, να κατακτά κάθε χρόνο τίτλους, και να γίνεται εφιάλτης στους εχθρούς μας.

Ο Ολυμπιακός μας έπαιζε Super League και εκεί θα παίξει και χωρίς τους -10 βαθμούς, αφού την αυστηρή και άδικη ποινή την εξέτισε φέτος πολλαπλάσια.

Οι Διοικήσεις των οργανωμένων:

1. ΣΦΟΒ

2. Austrian Boys Club

3. Vatos Locos

4. Athens Funs

5. Red Eagles

6. Αργοναύτες

7. Κόκκινη Ν. Ιωνία

8. Red Club Κασσαβέτη

9. Lady’s Club

10. Red Madness

11. Οικονομικός Όμιλος»


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...