Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Καλό Ιούλη....



Στην επόμενη συνεδρίαση της Σούπερλίγκας αποφασίστηκε να δεχτούν τον εκπρόσωπο και πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου κο Μποτσιβάλη.


Στην σημερινή συνεδρίαση διαβάστηκαν τα υπομνήματα των ομάδων και η πλειοψηφία του Δ.Σ δέχτηκε να ακουστεί η άποψη του Ολυμπιακού Βόλου ,χωρίς όμως να υπάρχει δέσμευση πως η συγκεκριμένη πρόταση θα τεθεί προς ψηφοφορία.


Η ημερομηνία της επόμενης συνέλευσης μάλιστα που προσδιορίζεται πλέον στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου,κάνει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού πολύ επιφυλακτικούς για το αν θα τελεσφορήσει η προσπάθειά τους , αφού τα χρονικά περιθώρια δημιουργίας ομάδας στενεύουν απειλητικά.


Εν τω μεταξύ ο κος Πιλάβιος από ότι φάνηκε δεν έχει διαμορφώσει τελική άποψη για την κατάταξη των ομάδων προς...αποκατάσταση και δείχνει πως θέλει να κερδίσει χρόνο μέχρι να διαμορφωθεί η εικόνα των εθνικών κατηγοριών με την ολοκλήρωση των μπαράζ.
Αυτό σαφώς και δεν είναι ενθαρρυντικό σημάδι για τον Ολυμπιακό ο οποίος πρέπει να εντείνει τις «διπλωματικές» του κινήσεις αν θέλει να κερδίσει κάτι παραπάνω από την Γ εθνική.







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...