Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Με τον Ολυμπιακό ή με τον Τύρναβο;

Με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου κ.Παναγιώτη Μποτσιβάλη επικοινώνησε σήμερα ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης, μια μέρα μετά τη θετική για την ομάδα απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. 

Ο κ. Σκοτινιώτης εξέφρασε την ικανοποίηση της Δημοτικής Αρχής για την απόφαση αυτή, που αποτελεί το πρώτο βήμα για την αποκατάσταση της ιστορικής ομάδας. Ο Δήμαρχος Βόλου επαναβεβαίωσε την ενεργό στήριξη της Δημοτικής Αρχής στη δύσκολη προσπάθεια που καταβάλλει η ΠΑΕ για την πλήρη αποκατάσταση του Ολυμπιακού Βόλου και στον αγώνα που επί τόσους μήνες δίνουν οι φίλαθλοι της ομάδας και συνολικά ο αθλητικός κόσμος της περιοχής μας.

Όπως τονίζει σε δήλωσή του ο κ.Σκοτινιώτης, «ο αγώνας για τη δικαίωση του Ολυμπιακού Βόλου και την επάνοδό του στην κατηγορία όπου βρισκόταν πριν από την εξοντωτική απόφαση, βρίσκεται πλέον στην πιο κρίσιμη φάση. Θεωρούμε πως τώρα είναι η στιγμή που θα πρέπει να εκφραστεί με τον πιο ενωτικό και αποφασιστικό τρόπο η στήριξη στην ομάδα».

Πάντως την ίδια ώρα ο Δήμαρχος έβγαλε ανεξήγητη ανακοίνωση με την οποία κατηγορεί τα δικαιοδοτικά όργανα της Ένωσης Β και Γ εθνικής για λανθασμένη απόφαση στην κρίση του παιχνιδιού Γαζωρός - Τύρναβος!!!Καταλαβαίνουμε την λαχτάρα του κυρίου Σκοτινιώτη στο να μην χάσει 50-60 ψήφους των δυτικών συνοικιών του Βόλου αλλά από την στιγμή που θέλει να ανακατευτεί με πίτουρα θα πρέπει να φυλάει καλά τα νότα του από τις....κότες!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...