Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Είστε ανεπιθύμητος κύριε Πιλάβιε....

Καταψήφισε τον διοικητικό απολογισμό της ΕΠΟ ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ, κ. Τάσος Μπατζιάκας, στη σημερινή Γ.Σ. της ΕΠΟ,  ζητώντας από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Σοφοκλή Πιλάβιο, να τολμήσει και να δεσμευτεί ότι θα επαναφέρει τον Ολυμπιακό στο επαγγελματικό πρωτάθλημα.O πρόεδρος της ΕΠΣΘ δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Η σύσταση αυτής της Επιτροπής (ΕΕΑ) έγινε μόλις επτά μέρες πριν εξετάσει τον φάκελο του Ολυμπιακού Βόλου, με σκοπό να μην δώσει αδειοδότηση στην ομάδα. Τα μέλη της ΕΕΑ, παρουσιάστηκαν άλλοι με βερμούδες και άλλοι έξυναν τα νύχια τους κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης.

Η ίδια Επιτροπή είχε ρωτηθεί από την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου δύο φορές, με επίσημα έγγραφα πριν την εξέταση του φακέλου, να απαντήσει αν ο φάκελος παρουσιάζει ελλείψεις, χωρίς η ΠΑΕ να πάρει απάντηση. Το αποτέλεσμα το γνωρίζουμε όλοι. Η ΕΕΑ δεν χορήγησε πιστοποιητικό στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν μια ομάδα που την θαύμαζαν όλοι για το ποδόσφαιρο που έπαιζε, είχε αποκτήσει φίλους και εκτός Βόλου, ενώ έδωσε βαθμούς στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τις επιτυχίες της στο Γιουρόπα Λιγκ.

Στο παιχνίδι με την Ντιφερντάνζ στο Βόλο, στο γεμάτο Πανθεσσαλικό, οι Βολιώτες φίλαθλοι έκλαιγαν, γνωρίζοντας πως δεν θα ξαναδούν αυτή την ομάδα να αγωνίζεται. Γιατί κάποιοι φρόντισαν αυτή την ομάδα μοντέλο να την ρίξουν στα τάρταρα»

Απευθυνόμενος στον κ. Πιλάβιο ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ, τόνισε: «Τολμήστε κ. Πιλάβιε. Δεσμευτείτε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα επιστρέψει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Μου είπατε πως είναι δύσκολο να αγωνιστεί η ομάδα στη Σούπερ Λιγκ. Αν, όντως, αυτό δεν μπορεί να γίνει, τότε στη χειρότερη περίπτωση ο Ολυμπιακός Βόλου θα πρέπει να παίξει στην Β' Εθνική.

Ο Αχιλλέας Μπέος θα κριθεί από την δικαιοσύνη. Όλοι αυτοί οι ...διεφθαρμένοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου κοσμούν το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Άρης θα έπρεπε να ονομάζεται Ολυμπιακός Θεσσαλονίκης.

Δεν μπορούμε κ. Πιλάβιε να σας προσκαλέσουμε στο Βόλο γιατί δεν μπορούμε να στα προφυλάξουμε, καθώς είστε ανεπιθύμητος.

Καταντήσατε την Εθνική ομάδα να μην μπορεί να πάει να παίξει σε καμία πόλη της Ελλάδος

Πεντακόσια άτομα απ' όλους τους οργανωμένους συνδέσμους του Ολυμπιακού Βόλου ήρθαν προχθές στα γραφεία της ΕΠΣΘ, στην αίθουσα συνεδριάσεων και απαίτησαν να καταψηφίσω τον διοικητικό απολογισμό, απειλώντας τόσο εμένα, όσο και την οικογένειά μου. Ψηφίζω, λοιπόν, όχι, σεβόμενος τον εαυτό μου, τον Βόλο και την ομάδα της πόλης
».


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...