Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Πιλάβιος υπέρ Βόλου!

Για αποκατάσταση Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας με επιστροφή τους στις επαγγελματικές κατηγορίες δεσμεύτηκε ο Σοφοκλής Πιλάβιος από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ.
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας έδωσε δίκιο στις δύο ομάδες και υποσχέθηκε πως θα βρεθεί λύση «νόμιμη ή έστω νομότυπη» στην δευτερολογία του.

«Δεν θα αναφερθώ στο ιστορικό της υπόθεσης διότι δεν τιμά τον Ολυμπιακό Βόλου. Κάνατε αγωγές, πήγατε στο CAS, αλλά χάσατε σε όλα τα δικαστήρια. Εγώ τους γύρισα και τα έξοδα πίσω. Δεν πήρα ούτε αυτά που πλήρωσα. Έγιναν τεράστια λάθη από όλους μας –και εμάς και εσάς. Πιστεύω όμως, πως αυτό πρέπει να αποκατασταθεί. Να γίνει μια εμβόλιμη συνεδρίαση της ΕΕΑ για να δώσει άδεια σε Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα. Εγώ είμαι μαζί τους. Το πιστεύω κι έχουν δίκιο. Μόλις μας έρθει πως το μετοχολόγιο είναι εντάξει, θα βρούμε λύση νόμιμη ή έστω νομότυπη. Πρέπει να υπάρξει αποκατάσταση και αυτό θα γίνει όσο περνάει από το χέρι μου».


Μετά από αυτές τις εξελίξεις η ΕΠΟ φαίνεται πως θα δώσει το πράσινο φως και το έγγραφο που απαιτεί η ΕΕΑ θα σταλεί και εκτός απροόπτου στις 7/6 θα εξεταστεί ο φάκελος του Ολυμπιακού.Πάντως η Σούπερ Λίγκα φαίνεται πως είναι όνειρο απατηλό...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...