Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Αυτόν πότε θα τον πιάσουν ;

Ο εργοδότης - συνεργάτης του τέως υπουργού κυρίου Γερουλάνου συνελήφθη για χρέη προς το Δημόσιο!


Όπως το VolosFans με δημοσίευσή του είχε αποκαλύψει τον Σεπτέμβριο του 2011 ,Σπανουδάκης και Γερουλάνος σύστησαν από κοινού «συμμορία» κατασπατάλησης του δημόσιου χρήματος ,αφού  ο μεν Γερουλάνος ως επικεφαλής του υπουργείου Πολιτισμού και ο δε Σπανουδάκης ως επικεφαλής του ΟΠΑΠ ,και όλως τυχαίως παλιός γνώριμος και συνεργάτης του ξενοφερμένου , αντάλλασσαν χορηγίες μεταξύ τους συμβάλλοντας με τον τρόπο τους στην οικονομική εξαθλίωση των Ελλήνων. 




Την ίδια ώρα σειρήνες ακούγονται για τον αποτυχημένο υπουργό και από τον νέο υπουργό Πολιτισμού που με δηλώσεις αφήνει να εννοηθεί πως θα αποδοθούν ευθύνες για την κλοπή στην Εθνική Πινακοθήκη η οποία κουκουλώθηκε με εντολή Γερουλάνου , αφού συνέπεσε με αναρίθμητες ακόμα κλοπές σε άλλα μουσεία της χώρας.





Κάντε like στην ιστοσελίδα της μεγαλύτερης διαδικτυακής παρέας του are u interested.Πατήστε εδώ  και γίνετε μέλη της μεγάλης ομάδας εντελώς δωρεάν.


Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο VolosFans πατώντας ΕΔΩ.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...