Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Για την κατηγορία...κουβέντα!

Φειδωλός αναφορικά με την κατηγορία που θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν ο Σοφοκλής Πιλάβιος χθες στην Δίκη του Θωμαίδη.


Ο πρόεδρος της Ομοσπονδία μετά από τις πολλές ανακρίβειες περί χαμένων δικαστηρίων από τον Ολυμπιακό Βόλου , δήλωσε πως ηθικά οι ομάδες πρέπει να αποκατασταθούν.


Παρά τις πιέσεις από τους δημοσιογράφους για την κατηγορία στην οποία δύναται οι δύο ομάδες να αγωνιστούν,ο κ.Πιλάβιος απάντησε διπλωματικά αναφέροντας πως «αυτό θα εξεταστεί μετά από συνεργασία της ΕΠΟ με τις διοργανώτριες αρχές των πρωταθλημάτων » ενώ σχετικά με το ίδιο θέμα ανέφερε:

«Οι δύο ομάδες έχουν δίκιο ηθικό.Άλλαξε η Επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού...άλλαξε ο νόμος...είναι γνωστά αυτά! Το είπα και στην Γ.Σ πως έδωσα τα παράβολα του Cas πίσω ,αλλά καλώς ή κακώς δυο ομάδες υπέστησαν πολλά αυτό το περσινό καλοκαίρι. Έπαθαν πάρα πολύ μεγάλη ζημιά. Εγώ προβάλω το ηθικό σ’ αυτή την ιστορία, αλλά πρέπει να δούμε πως θα γίνει. Δεν ξέρω που θα παίξουν.Η Καβάλα ήδη παίζει. Όλα όμως πρέπει να γίνουν βάσει νόμου. Αν πάρουν άδεια το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας, μαζί με τα συμβούλια των Λιγκών, θα αποφασίσει που θα αγωνιστούν.»



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...