Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

5 χρόνια VolosFans.com!

Βρε πως πέρασε ο καιρός....Πέντε ολόκληρα χρόνια μετά και είμαστε ακόμα εδώ. 

Ήταν το καλοκαίρι του 2007 όταν μια παρέα φίλων του Ολυμπιακού που ετοιμαζόταν για το μπαράζ στο Περιστέρι αποφάσισε να δημιουργήσει την πρώτη ιστοσελίδα που θα ασχολείται αποκλειστικά με τον Ολυμπιακό Βόλου.


Η έλλειψη μίας ερυθρόλευκης φωνής στο διαδίκτυο ήταν εμφανής αφού δεν λειτουργούσε ούτε καν επίσημη ιστοσελίδα της διοίκησης.
 Το σημερινό VolosFans μετά από το «νηπιακό» του στάδιο στις ελεύθερες ιστοσελίδες της yahoo πήρε την πρώτη του μορφή σαν olympiakosvolou-fans.com με το όνομα αυτό να γίνεται συνώνυμο   του Ολυμπιακού Βόλου στο διαδίκτυο από το 2007 μέχρι το 2011.


Στις 20/04 του 2011 η μοναδική ιστοσελίδα των φίλων του Ολυμπιακού Βόλου αλλάζει όνομα και μεταμορφώνεται σε VolosFans.com 
Στους επόμενους μήνες η ιστοσελίδα θα γίνει ο κορυφαίος αθλητικός ιστοχώρος στην κεντρική Ελλάδα με 18.000 καθημερινούς επισκέπτες.
Τα αμέτρητα μηνύματά σας ,η αρθρογραφία του απλού ερυθρόλευκου οπαδού ,οι ειδήσεις με ανταποκριτές όλους εσάς μας κρατάνε ακόμα «ζωντανούς» και πρώτους στην ενημέρωση στα θέματα της αγαπημένης μας ομάδας .


Το VolosFans δεν είναι δημοσιογραφικό blog.Είναι η άποψη του φιλάθλου του Ολυμπιακού Βόλου,η άποψη όλων των αναγνωστών του.
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς....Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...