Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Αδιαφορία αυτοί... μηνύσεις εμείς!

Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν όλοι οι οργανωμένοι σύνδεσμοι του Ολυμπιακού Βόλου, καλώντας σε λαϊκή συνέλευση τους φίλους της ομάδας, τους οπαδούς, τους μετόχους, τις διοικήσεις των ΠΑΕ, Ερασιτέχνη, παλαιμάχων, την ΕΠΘΣ, τον Δήμαρχο Βόλου και πολιτικούς φορείς. 
Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 9 το βράδυ στο ξενοδοχείο «Valis».
Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Καλούμε σε παμβολιώτικη μεγάλη λαϊκή συνέλευση όλους τους φίλους του Ολυμπιακού, τους οπαδούς μας, τους μετόχους, τα Δ.Σ. των ΠΑΕ, Ερασιτέχνη, παλαιμάχων, ΕΠΣΘ, τον Δήμαρχο Βόλου, τον Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και όλα τα ΜΜΕ. Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο «Valis», Παρασκευή και ώρα 9 μ.μ.

Η ανησυχία όλων μας είναι εμφανής. Τα συμπτώματα της εσωστρέφειας και της εσωτερικής αντιπαράθεσης θα αρχίσουν να εμφανίζονται επικίνδυνα, αν γρήγορα δεν δικαιωθεί η ομάδα μας.

Πλέον, η ΠΑΕ καλείται να πάρει την υπόθεση στα χέρια της, σοβαρά και υπεύθυνα και να σεβαστεί την επιταγή και το μήνυμα των χιλιάδων οπαδών, που είναι η επιστροφή στη Super League και πουθενά αλλού.

Στη μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση στο «Valis» θα ενημερωθούμε και θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις.

Φαίνεται ξεκάθαρα, πως μετά τους πολιτικούς του ΠΑΣΟΚ που μας κορόιδευαν, τώρα και στην ΕΠΟ δείχνουν την αδιαφορία τους και την άρνησή τους.

Δυστυχώς όλους αυτούς τους μήνες κοιμηθήκαμε. Ήλθε η ώρα της μετωπικής σύγκρουσής μας με την ΕΠΟ.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεσμεύτηκε, ότι αν δεν υπάρχει απάντηση από την ΕΠΟ στα υπομνήματα και αιτήματα της ΠΑΕ, που κατατέθηκαν την προηγούμενη Δευτέρα, θα προχωρήσουμε σε αγωγές, μηνύσεις και προσφυγές στη FIFA.

Αυτό περιμένει ο κόσμος. Έχουμε στα χέρια μας σημαντικά χαρτιά και δεν τα έχουμε αξιοποιήσει, διότι τόσους μήνες επιλέχθηκε η ήπια γραμμή των διαπραγματεύσεων και των προσεγγίσεων, η οποία απέτυχε παταγωδώς.

Καλούμε τον κόσμο μας σε εγρήγορση και να ανταποκριθεί στο κάλεσμα των διοικήσεων των συνδέσμων.

Μέτοχοι, ΠΑΕ, Ερασιτέχνης, όλοι από κοινού να καταθέσουν άμεσα την αγωγή-μήνυση και να ξεπαγώσει η καταγγελία μας στη UEFA-FIFA».


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...