Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Γράφετε εσείς...


Σε λίγα μόνο 24ωρα, ο κυρίαρχος Ελληνικός λαός, με τη ψήφο του, θα διαμορφώσει , το δικό του μέλλον, αλλά κυρίως, θα προσδιορίσει τις συνθήκες διαβίωσης των παιδιών του. Αυτά είναι πανελληνίως γνωστά και επηρεάζουν καθοριστικά την απόφασή μας, για τη ψήφο της Κυριακής.



Σε τοπικό επίπεδο όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά και τα κριτήρια επιλογής, περισσότερο έχουν να κάνουν, με τα όσα στραβά και ανάποδα συνέβησαν γενικότερα στη πόλη..

Τα τελευταία χρόνια η πόλη μας υποβαθμίστηκε, με ευθύνη των αδιάφορων τοπικών καρεκλοκενταύρων παραγοντίσκων, σε όλα τα επίπεδα της οικονομικής, εμπορικής, βιομηχανικής, τουριστικής, πολιτιστικής και αθλητικής δραστηριότητας.

Άλλοι είναι οι αρμόδιοι, που πρέπει να κάνουν απολογισμό, του γενικότερου μαρασμού της πόλης. Εγώ, θα σταθώ μόνο στην αθλητική υποβάθμιση της περιοχής, με την απαράδεκτη μετακίνηση των Μεσογειακών Αγώνων προς τη Τουρκία και ειδικότερα, στην άδικη πολιτική απόφαση, αφανισμού του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ.


Όλοι οι Βολιώτες γνωρίζουν τους Εφιάλτες και ανεξάρτητα πολιτικών πεποιθήσεων, πρέπει και οφείλουν να τους τιμωρήσουν.

Μεταξύ αυτών και ο αδιάφορος πρώην Γραμματέας των Ολυμπιακών Αγώνων, που εμφανίσθηκε στη περιοχή από το πουθενά και σήμερα, με το πατρονάρισμα του κομματικού μηχανισμού και της ηγεσίας του, διεκδικεί τη ψήφο των συμπολιτών μας.

Ακόμη και ο περιβόητος Μπιτσαξής επιστρατεύτηκε πρόσφατα, για να μας καθησυχάσει, σε ότι αφορά στην εξέταση του φακέλου, λες και δε καταλάβαμε τις προθέσεις του, λίγο προ των εκλογών.

Βέβαια ο κάθε Βολιώτης είναι ελεύθερος να δώσει τη ψήφο του, όπου ιδεολογικά ανήκει και εγώ θα είμαι ο τελευταίος που θα του υπεδείκνυα κάτι τέτοιο. Θα πρέπει όμως όλοι μας προηγουμένως απολογιστικά, να σκεφθούμε με περίσκεψη σοβαρά και να φέρουμε στο μυαλό μας, τι έκανε για τη πόλη αυτή, ο κάθε υποψήφιος στο διάστημα που προηγήθηκε.

Και ο συγκεκριμένος ξενόφερτος κύριος, τουλάχιστον για το συγκεκριμένο θέμα, που ταλανίζει τη πόλη, εδώ και ένα χρόνο, αν και μπορούσε, δεν έκανε τίποτε. Αδιαφόρησε στην αρχή για το θέμα κρυπτόμενος και λίγο πριν τη προκήρυξη των εκλογών, όταν τον έζωσαν τα φίδια, από την άνεση της Αθήνας, έκανε σειρά ανακοινώσεων, για τα μάτια του κόσμου. ( Κατόπιν …ενεργειών του ) Τίποτε το ουσιαστικό όμως. Αρνήθηκε να συγκρουσθεί με την ηγεσία του κινήματος και η πόλη μας εισέπραξε μία ακόμη καρπαζιά, από τους …αναμορφωτές του Κέντρου.

Βολιώτη φίλαθλε και Ολυμπιακέ, δεν θα αντιδράσεις.;;;; Θα αφήσεις να σε δουλεύουν και στη συνέχεια, κατ εξακολούθηση.;;;;

Κάνε τη Κυριακή το καθήκον σου. Είναι η τελευταία πράξη ευθύνης. Μετά τις εκλογές, θα είναι πλέον αργά.

Υ.Γ. Εάν είσαι ιδεολόγος της παράταξης αυτής, υπάρχουν στο ψηφοδέλτιο γυναίκες και άνδρες που γεννήθηκαν στη πόλη, προσέφεραν στα κοινά και μπορούν να σε εκπροσωπήσουν καλλίτερα, από κάποιο, που δεν έχει μόνιμη διεύθυνση κατοικίας στη περιοχή.

Βόλος 3 Μαΐου 2012

Κυρ Νίκος,

Παλιός Βολιώτης και Ολυμπιακός.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...