Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Ενωμένοι συνεχίζουμε !

Μέσα σε κλίμα ενότητας πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση φιλάθλων και διοίκησης της ΠΑΕ.Έλαμψε και πάλι δια της απουσίας του ο Δήμαρχος Βόλου ο οποίος έστειλε αντιπρόσωπο.

Στις ομιλίες που έγιναν , κατατέθηκαν από όλες τις πλευρές απόψεις αλλά και τα προτεινόμενα σχέδια δράσης ,έτσι ώστε να αποκατασταθεί η αδικία που υπέστη η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου.


Ο πρόεδρος της ΠΑΕ κος Μποτσιβάλης και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη κος Μουλάς φάνηκε να ξεπερνούν την διάσταση απόψεων που υπήρχε για τον χειρισμό των αγωγών κατά της ΕΠΟ ,αφού η πλευρά της ΠΑΕ διαβεβαίωσε πως την επόμενη εβδομάδα αν δεν υπάρξουν θετικά βήματα θα ξεκινήσει τις νομικές διαδικασίες αποζημιώσεων.


Από την ΠΑΕ ζητήθηκε ουσιαστική βοήθεια από τον πρόεδρο της ΕΠΣΘ αφού εκτιμάται πως δεν υπάρχει καμία πίεση προς τον κύριο Πιλάβιο.Μάλιστα το περιβόητο έγγραφο της ΕΠΟ που θα έφτανε την Παρασκευή και πήρε...διορία για την Δευτέρα ,πιθανώς να οφείλεται σε ολιγωρία ή ακόμα και παραπληροφόρηση εκ των...έσω.Σε γενικές γραμμές το κλίμα για την συμπεριφορά της ΕΠΟ ήταν πολύ βαρύ ενώ αντίθετα συγκρατημένη αισιοδοξία εκφράστηκε για την τύχη της εξέτασης του φακέλου της ομάδας από την ΕΕΑ.
«Ο φάκελος της ομάδας είναι άρτιος.Πρέπει να πιστέψουμε πως θα πάμε στην Αθήνα και θα δικαιωθούμε. Αν και δεν χρειάζεται θα παραβρεθώ εκεί προσωπικά για να απαντήσω σε οιαδήποτε διευκρίνηση χρειαστεί να γίνει»,τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ.


Από την άλλη ο Ερασιτέχνης υπενθύμισε πως έχει στείλει επιστολή στον επιθεωρητή της UEFA που ανέλαβε την διερεύνηση της υπόθεσης του Ολυμπιακού Βόλου ,ενώ το ίδιο έχουν κάνει και κάποιοι φορείς της πόλης.













Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...