Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Θα «βυθιστεί» η Δημητριάδος...

Το μεγάλο συλλαλητήριο αναμένεται να οργανώσουν σε συνάντησή τους όλοι οι σύνδεσμοι φιλάθλων του Ολυμπιακού.
Διαβάστε την ανακοίνωση:


«Τη Δευτέρα και ώρα 8:00 μ.μ. καλούνται οι εκπρόσωπο όλων των οργανωμένων Συνδέσμων σε συνάντηση στα γραφεία του Ερασιτέχνη και των 3 συστεγαζόμενων Φιλάθλων στη Δημητριάδος – Εργ. Κέντρου με θέματα:

1. Οργάνωση της μεγάλης συγκέντρωσης διαμαρτυρίας την Παρασκευή 4/5 με την ακριβή ώρα να ορίζεται και να ανακοινώνεται.

2. Περιφρούρηση της πορείας επειδή είμαστε σε προεκλογική περίοδο και ελλοχεύουνε κίνδυνοι. Όλα να κυλήσουνε ομαλά και ειρηνικά αφού ο σκοπός μας είναι μόνο να διαμαρτυρηθούμε και να στείλουμε μηνύματα.

Όλοι οι οργανωμένοι να διαθέσουνε άτομα στο σκοπό της περιφρούρησης και της επιτυχίας της πορείας.

Όλοι μας δεσμευόμαστε ότι θα πραγματοποιηθεί η μεγαλύτερη και ειρηνικότερη συγκέντρωση και πορεία που θα έχει γίνει στο Βόλο τα τελευταία 40 χρόνια.

Αν στην προηγούμενη συγκέντρωσή μας σε μια παγωμένη μέρα κατεβάσαμε 5.000 κόσμο τώρα πρέπει να είμαστε ακόμη περισσότεροι.

Το σύνθημά μας θα είναι: «Δώστε μας πίσω τα όνειρά μας»

Ο Ολυμπιακός μας θα δικαιωθεί έτσι κι αλλιώς. Η Super League μας περιμένει. Εκεί ήμασταν κι εκεί θα παίξουμε και χωρίς το -10 αφού η ποινή που εκτίσαμε φέτος ήτανε πολλαπλάσια.

Τέλος με την ευκαιρία των πολλών προεκλογικών λόγων να μας πει το ΠΑΣΟΚ και οι υπουργοί τους Γερουλάνος και Παπαϊωάννου τι στοιχεία έχουνε βρει για τον Αχ. Μπέο 10 μήνες τώρα που τον έχουνε προφυλακισμένο και να μας δικαιολογήσουνε γιατί κρατάνε έναν άνθρωπο αθώο τόσους μήνες αφού δεν έχουνε βρει τίποτα που να δικαιολογεί την παράνομη κράτησή του.

Αφού λένε στον κόσμο για ανασυγκρότηση για δικαιοσύνη, και ζητάνε συγνώμη για τα όποια λάθη τους, τώρα έστω και αργά με ψυχή και λεβεντιά ας αφήσουνε επιτέλους ελεύθερο έναν αθώο πολίτη και να δικαιώσουνε τον Ολυμπιακό Βόλου.

Οι Διοικήσεις των οργανωμένων:

1. ΣΦΟΒ

2. Austrian Boys Club

3. Vatos Locos

4. Athens Funs

5. Red Eagles

6. Αργοναύτες

7. Κόκκινη Ν. Ιωνία

8. Red Club Κασσαβέτη

9. Lady’s Club

10. Red Madness

11. Οικονομικός Όμιλος»

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...