Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Μείζον πολιτικό ζήτημα ο Ολυμπιακός

Επίθεση στον Κ.Καρτάλη εξαπέλυσαν οι υποψήφιοι βουλευτές των αντίπαλων πολιτικών παρατάξεων κατηγορόντας τον ευθέως για προεκλογικά παιχνίδια εις βάρος του Ολυμπιακού.
Μακρή : Μας κάλυψε ο Σαμαράς

«Η ξεκάθαρη δήλωση του προέδρου μας, Α. Σαμαρά, στο Βόλο, «όλες οι πολιτικές αποφάσεις επανεξετάζονται, και το εννοώ» μετά από ερώτηση του προέδρου της Ε.Π.Σ.Θ. για τον Ολυμπιακό Βόλου, σημειώνει η υποψήφια βουλευτής Ζέττα Μακρή, μας καλύπτει απόλυτα. Οι πολίτες της Μαγνησίας μετά και τις αποκαλυπτικές παλαιότερες δηλώσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ, γνωρίζουν πολύ καλά ποιοι τους εμπαίζουν. Γνωρίζουν πολύ καλά, επίσης, με πιο μεθοδευμένο τρόπο και από ποιους ελήφθησαν οι καταδικαστικές για την ομάδα μας αποφάσεις και από ποιους σχεδιάζονται οι διαρκείς αναβολές εκδίκασης της υπόθεσης. Οι όψιμοι υπερασπιστές των συμφερόντων της ομάδας εξυπηρετούν κομματικά συμφέροντα και αυτό έχει γίνει αντιληπτό από όλους.


Μαρκάκης: Βρωμάει ΠΑΣΟΚίλα....

Η εκμετάλλευση του Ολυμπιακού Βόλου από αυτούς που ευθύνονται για τον υποβιβασμό του πρέπει να σταματήσει, επισημαίνει εξάλλου σε δήλωσή του ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Παύλος Μαρκάκης. Η τιμωρία της ομάδας του Βόλου στην ουσία ήταν μια πολιτική απόφαση, την οποία ανέχθηκαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Κ. Καρτάλης και Ρ. Ζήση.Δεν παραιτήθηκαν τότε που έπρεπε. Η κ. Ζήση στην ουσία παραιτήθηκε τώρα με την μετεγγραφή της στη Β’ Αθηνών.

Προσβάλλει όμως τη νοημοσύνη μας ο δεύτερος των υπευθύνων, ο κ. Καρτάλης, με το όψιμο ενδιαφέρον και ψεύτικες ελπίδες… «για μετά τις εκλογές…».Το θέμα που αναδείχτηκε ξαφνικά από το Υπουργείου Ανάπτυξης «βρωμάει» Πασοκίλα και μάλιστα «δάκτυλο» Καρτάλη που έχει στενές σχέσεις με αντίστοιχους παράγοντες για να εμφανιστεί πάλι εκ των υστέρων σαν σωτήρας…Ας μας απαντήσει πού το ξέρει ότι ο φάκελος του Ολυμπιακού μπορεί να μην είναι πλήρης;Τώρα εμφανίζεται να αμφισβητεί την ΕΠΟ; Τι έκανε μέχρι σήμερα;Εγώ την ιστορία του κ. Πιλάβιου και της ΕΠΟ την κατήγγειλα στην ΦΙΦΑ, ενώ ο κ. Καρτάλης ψήφιζε και στήριζε τον Γερουλάνο με το νομοσχέδιο που έδινε και άλλες αρμοδιότητες στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Η κοροϊδία μέχρι εδώ!».«Μόνη λύση και πάνδημο αίτημα της τοπικής κοινωνίας, πέρα από κροκοδείλια δάκρυα και ένοχες υπεκφυγές σημειώνει ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος Απόστολος Παπατόλιας, είναι η καθαρή και χωρίς “αστερίσκους” πολιτική δέσμευση όλων των κομμάτων για την αποκατάσταση της αδικίας σε βάρος του Ολυμπιακού Βόλου ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ και σε κάθε περίπτωση πριν από τις εκλογές.

Όσον αφορά στις δήθεν “πρωτοβουλίες” της τελευταίας στιγμής ορισμένων παραγόντων δεν μπορώ παρά να εκφράσω τη λύπη μου. Είναι πράγματι λυπηρό να βλέπουμε εκείνους που ευθύνονται για το σημερινό μαρασμό της ομάδας, εξαιτίας της αδυναμίας τους να αντιδράσουν έμπρακτα και έγκαιρα, να υποδύονται προεκλογικώς τους σωτήρες του Ολυμπιακού. Πρόκειται για ένα ακόμη δείγμα πολιτικού αμοραλισμού, που αθροίζεται δυστυχώς σε εκείνα που έχουν ήδη τραυματίσει την τοπική κοινωνία μας και την προοδευτική μας παράταξη. Το υγιές ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να απολογηθεί για τη συμπεριφορά τους…».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...