Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Βρώμικο παιχνίδι εις βάρος του Ολυμπιακού

Με μια δήλωση "βόμβα" τοποθετήθηκε για τις εξελίξεις στην υπόθεση του Ολυμπιακού Βόλου, ο υποψήφιος Βουλευτής Μαγνησίας της "Κοινωνικής Συμφωνίας" και γνωστός δικηγόρος, Γιάννης Βλάχος.


Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Βλάχος, μιλώντας σε τοπική ιστοσελίδα , έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«“Πράσινος” εκβιασμός, μέσω του “πράσινου” Πιλάβιου, στον Ολυμπιακό. Αυτή η φράση για εμένα περιγράφει ότι συμβαίνει τα τελευταία 24ωρα. Και αυτό που θα έπρεπε να ντροπιάζει περισσότερο, όχι μόνο το ΠΑΣΟΚ αλλά και τη Νέα Δημοκρατία, τον δικομματισμό, είναι ότι ακόμη και τώρα, την ύστατη στιγμή, παίζουν ένα βρώμικο πολιτικό παιχνίδι στις πλάτες του Ολυμπιακού, της πόλης και φυσικά των Βολιωτών. Τους ενδιαφέρει μόνο η ψήφος, αυτή είναι η αλήθεια. Γι' αυτό και προκαλώ ανοιχτά τον κύριο Αντώνη Σαμαρά, ως υποψήφιο Βουλευτή Μαγνησίας, να δεσμευτεί, όχι αύριο, σήμερα εάν τολμά, για την τύχη της ομάδας, την οποία, όπως καταγγέλει ο ίδιος ο κύριος Μπέος, το τοπικό ΠΑΣΟΚ οδήγησε στην διάλυση.Για λίγα ακόμα 24ωρα σιωπώ για το καλό του Ολυμπιακού και της Μαγνησίας, πριν τις εκλογές όμως θα μιλήσω και θα πω την αλήθεια στους φιλάθλους.»

Να υπενθυμίσουμε ότι το όνομα του κ. Βλάχου είχε ακουστεί έντονα μετά την παύση της συνεργασίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου με το νομικό Θανάση Χαρμάνη, αφού πολλοί τότε πίστευαν ότι θα αναλάμβανε τις νομικές τύχες της ομάδας, κάτι που βεβαίως δεν συνέβη ποτέ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...