Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Μεγάλη ανοικτή συνέλευση στις 18

Όλοι οι Σύνδεσμοι Φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου, καλούν όλους όσους αγαπούν την ομάδα τους, την Τετάρτη 18 Απριλίου, στις 8μ.μ. στο club των Austrian Boys, στην Αγίου Δημητρίου,...
...για να συζητήσουν τις ενέργειές τους για την δικαίωση του Ολυμπιακού και την τιμωρία αυτών που δεν όρθωσαν το ανάστημά τους για να υπερασπιστούν την πόλη του Βόλου.


Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν τα εξής : «Καλούμε όλους τους φίλους και οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου και όλους τους Βολιώτες και Μαγνησιώτες στη μεγάλη ανοιχτή συνέλευση την Τετάρτη 18/04 και ώρα 8:00 μ.μ. στην Αγ. Δημητρίου μπροστά από το Club των Austrian.

Θέμα μας η συστράτευση όλων στην περίοδο των εκλογών ώστε μεθοδευμένα και με πάθος να τιμωρήσουμε πολιτικά το ΠΑΣΟΚ το κόμμα που διέλυσε την ομάδα μας και την πόλη μας.

Το ΠΑΣΟΚ που με τους εκπροσώπους του, τους Γερουλάνο, Μπιτσαξή και Νικητιάδη αφού χάρισε τους Μεσογειακούς Αγώνες και χάθηκαν από την πόλη μας κάποιες δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για έργα υποδομής, μετά από λίγο καιρό με στόχο και δόλο εξαφάνισε την αγαπημένη μας ομάδα στα πλαίσια της ψευτοκάθαρσης και του πολιτικού εντυπωσιασμού.
Πειθαρχήσαμε και φιμωθήκαμε τον τελευταίο καιρό με καλή θέληση και διάθεση μήπως και κάποιοι από το ΠΑΣΟΚ καταλάβουνε και συγκινηθούνε από το ανοσιούργημα που έγινε εις βάρος της μεγαλύτερης και καλύτερης ομάδας της Περιφέρειας.

Δυστυχώς όλοι τους, μέχρι στιγμής, σιωπούνε και μας γυρίζουνε την πλάτη.

Γι’ αυτό και εμείς με χιλιάδες φέιγ-βολάν που θα μοιραστούνε πόρτα πόρτα σε όλα τα σπίτια του πολεοδομικού μας συγκροτήματος και με χιλιάδες αφίσες, θα τονίζουμε και θα επαναλαμβάνουμε το μέγα έγκλημα του ΠΑΣΟΚ που έγινε εις βάρος της ομάδας και της πόλης μας.
Το μεγάλο μας στοίχημα είναι να μη βγει ούτε ένας βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και μονοψήφιο νούμερο στη Μαγνησία.

Φίλοι μας,

Το φετινό μας Πάσχα θα είναι για μας βαρύ κι ασήκωτο. Όχι μόνο γιατί το ΠΑΣΟΚ χρεοκόπησε τη χώρα, όχι μόνο γιατί δημιούργησε 1.200.000 ανέργους, χιλιάδες μαγαζιά και επαγγελματίες σε αφανισμό, χιλιάδες νέους επιστήμονες μετανάστες, χιλιάδες συνταξιούχους σε απόγνωση αφού έβαλαν χέρι και σε συντάξεις και σε μισθούς των 500 ευρώ, αλλά και για τον Ολυμπιακό μας, που μας δημιουργεί πένθος, κατάθλιψη, πόνο κι αγανάκτηση.

Πιστεύουμε όμως ότι νομικά και αθλητικά θα δικαιωθούμε σύντομα, αν και θέλουμε πολιτικά τη δικαίωσή μας, αφού πολιτικά διωχθήκαμε και τιμωρηθήκαμε.
Όλοι λοιπόν στο μεγάλο ραντεβού της Τετάρτης 18/04 για τον μεγάλο αγώνα μας, τη μεγάλη μας εκδίκηση και τη μεθόδευση των ενεργειών μας στα νόμιμα πλαίσια των αρχών και των κανονισμών.


Υπογραφές εκπροσώπων των:

1. Αustrian Boys Club
2. ΣΦΟΒ
3. Vatos Locos
4. Red Eagles
5. Athens Fans
6. Κόκκινη Ν. Ιωνία
7. Red Club Κασσαβέτη
8. Lady’s Club
9. Red Madness
10.Αργοναύτες
11.Οικονομικός Όμιλος».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...