Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα...

Ο Βουλευτής Μαγνησίας Θανάσης Νάκος ,όπως πρώτο το  VolosFans ανήγγειλε ,είχε συνάντηση χθες με τον Υπεύθυνο Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Ιωαννίδη, ...προκειμένου να συζητήσουν το ζήτημα της άδικης τιμωρίας της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου και τις ενέργειες, που θα δρομολογήσει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας μετά τις επικείμενες εκλογές.

Ο κ. Νάκος ενημέρωσε τον Τομεάρχη Αθλητισμού για όλες τις τελευταίες εξελίξεις, που αφορούν την ομάδα της πόλης μας και ζήτησε από τον εκπρόσωπο του κόμματος για τα θέματα του Αθλητισμού μία σαφή δέσμευση, ότι για τη Νέα Δημοκρατία δεν έχει κλείσει το θέμα και θα επανεξεταστεί, αμέσως μόλις αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.

Ο βουλευτής του νομού μας δήλωσε ότι, «θεώρησα απαραίτητο να παρουσιάσω έγκαιρα στους φιλάθλους της ομάδας μας τις δεσμεύσεις της Νέας Δημοκρατίας για το ζήτημα, από τον πλέον αρμόδιο, τον Τομεάρχη αθλητισμού του κόμματος, ώστε να μην υπάρχουν σχετικές παρερμηνείες. Για το συγκεκριμένο θέμα, που τόσο έχει πικράνει όλους τους Βολιώτες, η Νέα Δημοκρατία έχει ξεκάθαρη θέση, είναι υπέρ της νομιμότητας στον αθλητισμό και ειδικότερα στο ποδόσφαιρο και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να επιτρέψει ή να ανεχθεί άδικες συμπεριφορές ή αποφάσεις σε βάρος της ομάδας μας».

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Γιάννης Ιωαννίδης, δήλωσε σχετικά : 

«Συζητήσαμε με τον Θανάση Νάκο για τον Ολυμπιακό Βόλου, η θέση της Νέας Δημοκρατίας είναι, ότι η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, θα επανεξετάσει το ζήτημα, εφόσον οι μετοχές ανήκουν σε ανθρώπους υπεράνω υποψίας και οι φάκελοι των ομάδων που τιμωρήθηκαν έρθουν στην Επιτροπή, χωρίς να έχουν σχέση με άτομα που ευθύνονται για πράξεις του παρελθόντος. Σε αυτή την περίπτωση θα επανεξεταστεί το ζήτημα του Ολυμπιακού Βόλου και πιστεύω, ότι η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θα δώσει το «πράσινο φως» και οι ομάδες θα καταταχθούν σε επαγγελματική κατηγορία ανάλογα με τα τελικά πορίσματα της Ε.Ε.Α. και της Ε.Π.Ο.»

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...