Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Γράφετε εσείς...


Παιδιά να προσθέσω κάτι στη συζήτηση για τις τελευταίες εξελίξεις με τη διαπραγμάτευση στην ΕΠΟ;  Είναι κυρίως η Λίγκα η οποία μας έδιωξε και «ντρεπόταν» τα μέλη της να κάθονται στο ίδιο τραπέζι με τον Τόρη, το Χαρμάνη και τον Μποτσιβάλη. 

Μαζί με την ΕΠΟ και το Γερουλάνο προκάλεσαν τον αφανισμό του Ολυμπιακού. Και κυρίως αναφέρομαι στο Βάζελο και την Κούλα, οι οποίοι διασύρθηκαν από την ομάδα μας. Έτσι, κινητοποίησαν αυτές οι παντοδύναμες επικοινωνιακά ομάδες τις εφημερίδες τους, τα ραδιόφωνα, τα παπαγαλάκια τους στα κανάλια και τους επίορκους πολιτικούς τους για να υπάρξει η μεγάλη αντίδραση στην απόφαση «σκάνδαλο» γι αυτούς της αφαίρεσης των 10 βαθμών! 

Για να φανταστείτε πόσο πλύση εγκεφάλου έπεσε, όλοι οι οπαδοί των συγκεκριμένων ομάδων πιστεύουν ακόμα ότι ο Βόλος δίκαια αφανίστηκε γιατί είχε για πρόεδρο το Μπέο! Ξέρετε, όπως και ένα παιδάκι που παίζει μπάλα στην αλάνα ποτέ δε λέει ότι έχασε γιατί ο άλλος ήταν πιο καλός! Λέει ότι έχασε επειδή το τσιμέντο κάτω είχε προεξοχές! Ακόμα και του Λάζαρου του  Χριστοδουλόπουλου στο παραλήρημά του τις προάλλες για τη χασούρα του Βάζελου πέρυσι του φταιξε που όλα είναι στημένα όπως πέρυσι με τον Μπέο είπε... Δεν του φτασε ότι ΔΕ ΒΛΕΠΕΤΑΙ φέτος!  Έτσι αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι Βαζελοαεκτζίδες την υπόθεση του Βόλου γιατί ξεφτιλίστηκαν πλείστες φορές! Ανάμεσά τους και οι ντόπιοι Βαζελοαεκτζίδες! Έτσι δικαιολόγησαν την ανεκδιήγητη απόφαση της ΕΕΑ εναντίον μας ηθικά. Θέλουν αυτοί να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στη Λίγκα; Δεν νομίζω!

Όσο για τις αποζημιώσεις:νομίζω το άκουσα στη συνέντευξη του Μπότσι στο Χάρη Αλευρόπουλο στη Ζούγκλα ότι είπε: «εμείς ζητήσαμε να μας επαναφέρουν στη Λίγκα και δε θα διεκδικήσουμε τίποτα», μάλλον εννοώντας τις αποζημιώσεις. Αλλά έτσι γίνεται στις διαπραγματεύσεις. Η απόφαση βγαίνει μετά από αμοιβαίες υποχωρήσεις.

Τελικά εγώ πιστεύω ότι κάτι θα γίνει με τον Ολυμπιακό. Θα βρεθεί μια λύση για να ξαναπαίξει. Και μάλιστα, κατά τη γνώμη μου πριν τις 24/4 στο δικαστήριο. Θες η μεταστροφή της κοινής γνώμης, το γεγονός ότι δε βρίσκουν τίποτα ενοχοποιητικό στην υπόθεση Μπέου-Ολυμπιακού,  η εμπλοκή FIFA και UEFA, ότι πλέον είμαστε συνομιλητές της ΕΠΟ που υποτίθεται είναι αντίδικός μας ,η επιμονή των Αυστριακών, οι εκλογές, που έκαναν τα ανθρωπάκια να στέλνουν κάθε μέρα υπομνήματα στην ΕΠΟ, τη Βουλή, το Γερουλάνο κλπ μπας και πάρουν καμία ψήφο, η αλλαγή μυαλών στην ΕΠΟ για το αυτοδιοίκητο, με αυτά και μ αυτά οι μόνοι που συντηρούν το μίσος κατά του Ολυμπιακού είναι ο Θωμαϊδης και ο Αλαφούζος!
Το ΘΕΜΑ είναι το εξής: Ποια λύση θα βρεθεί; Θα επιστρέψει ο Ολυμπιακός στη Λίγκα εκεί που ανήκει ή θα αρκεστεί με μια Β ή Γ Εθνική; Οποιαδήποτε άλλη λύση πλην της Λίγκας νομίζω ότι θα ναι ταπεινωτική! Για τον αγώνα μας 8 μήνες τώρα και για την ιστορία της ομάδας μας! Άσε που, πρακτικά,  θα μας καταστρέψει λόγω της έλλειψης χρημάτων, παικτών άλλα και αν λάβει κανείς υπόψη του ότι ο μόνος άνθρωπος που έχει κάποια λεφτά να βάλει είπε ότι δε θα αναλάβει το Βόλο σε κατώτερη κατηγορία! Άρα θα βυθιστούμε ακόμα πιο κάτω! Και ο Μπέος έχει ακόμα 10 μήνες φυλακή...

Υ.Γ.: Μπορεί να μην έπιασαν οι προσπάθειές μας, αλλά έπιασαν τουλάχιστον οι κατάρες μας. Οι Μόνχε και Ζαραδούκας πήγαν Γαύρο αλλά γήπεδο δεν είδαν...τα πολλά παιδιά που πήγαν Άρη πληρώνονται όποτε τους καπνίσει...η Κέρκυρα βρίσκεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας...μόνο ο Αστέρας πάει καλά φέτος!Ο Βαζέλας βυθίζεται στα χρέη και τις «καμπάνες» της ΕΠΟ, η ΑΕΚ χρεοκοπεί σε λίγο και η ΕΞΕΔΡΑ που πρωτοστάτησε στη «λάσπη» εναντίον μας το καλοκαίρι χρεοκόπησε! Κάτι είναι κι αυτό...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 2010-11.ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...