Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Οι Austrian Boys για τον ΗΡΑ

Αύριο, Πέμπτη 1 Μαρτίου τέσσερις φίλαθλοι του Ηρακλή, της Α.Θ.10 καθώς και 2 «αγανακτισμένοι» θα δικαστούν στη Θεσσαλονίκη, στο Β' πλημμελειοδικείο, για προσβολή θεσμού, διατάραξη ειρήνης και παράνομη βία, επειδή παρακώλυσαν την παρέλαση στη Θεσσαλονίκη, την 28η Οκτωβρίου.

Για μία ακόμη φορά διαπιστώνουμε πως στην Ελλάδα, τη χώρα που γέννησε τη δικαιοσύνη υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά. Η χώρα μας έχει διαλυθεί και η υποκρισία των παρελάσεων δίνει άλλοθι μόνο στους πολιτικούς για να μοστράρονται για τις επιτυχημένες προσπάθειες που κάνουν για να διαλύσουν τα πάντα! Στηρίζουμε τους φιλάθλους του Ηρακλή καθώς και τους αγανακτισμένους που θα δικαστούν αύριο διότι σε αυτόν τον αγώνα ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! Θέλουμε πίσω τη χώρα μας και ζητούμε από τους δικαστές να στείλουν αύριο ένα ηχηρό μήνυμα προς τη στρατιά των «σωτήρων» που σκορπούν με κάθε νομοσχέδιό τους την καταστροφή! H Ελλάδα δεν ανήκει στον Γερουλάνο = αυλή της δυναστείας του Γκλύξμπουργκ .Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και θα το φωνάζουμε μέχρι να αποφασίζουν μόνο Έλληνες και πάλι για την τύχη της!

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο VolosFans πατώντας ΕΔΩ.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...