Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Σφάλμα του ΔΕΟΤΑΠ

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Ολυμπιακός Βόλου αναφέρεται στην τελετή βράβευσης του ΔΕΟΤΑΠ.
Διαβάστε αναλυτικά:


Απρόσμενη και αρνητική έκπληξη βιώσαμε κατά την τελετή βράβευσης των κορυφαίων αθλητριών, αθλητών και συλλόγων του ενιαίου Δήμου Βόλου για τις επιτυχίες τους το 2011.

Μας ξένισε και μας απογοήτευσε η απουσία αναφοράς και τιμής στους αθλητές του τμήματος της Άρσης Βαρών του συλλόγου μας, που απέσπασαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα 4 χρυσά μετάλλια.

Η αίθουσα του Μεταξουργείου όντως ήταν πολύ μικρή για να χωρέσει τους γονείς και τους φίλους των συμπατριωτών μας και συμπολιτών μας που τίμησαν με τις αθλητικές επιτυχίες τους την πόλη μας. Αυτό βέβαια συμβαίνει κάθε χρόνο και δεν αποτελεί καινοφάνεια και πρωτοτυπία. Αρκούσε ωστόσο, το μέγεθος της αίθουσας που αποδείχθηκε μικρή, για να «εξαφανιστεί» ένα λαμπρό τμήμα του Ολυμπιακού μας, που έχοντας μια πολυετή σεμνή παρουσία, έχει προσφέρει πολλές διακρίσεις στο Βόλο και στο σύλλογο, υπηρετώντας το άθλημα των ολυμπιονικών.

Θέλουμε φυσικά να πιστεύουμε, πως ο ΔΕΟΠΑΠ, διέπραξε ακούσιο σφάλμα και έπεσε θύμα πλημμελούς πληροφόρησης. Είναι κρίμα, ο Δήμαρχος της πόλης να οραματίζεται διεθνείς διοργανώσεις και να αφήνει τις υπηρεσίες και τους οργανισμούς του, να λησμονούν ένα από τα κορυφαία σωματεία της πόλης, το λαοφιλέστερο σύλλογο του Βόλου! Είναι άδικο ο πρόεδρος του οργανισμού, πρώην Δήμαρχος Νέας Ιωνίας, να δηλώνει, πως ενωμένοι ο Βολιώτες πολλά μπορούν να πετύχουν και να εξαιρείται το πλέον αναγνωρίσιμο πανελλαδικά αθλητικό όνομα του Βόλου και της Μαγνησίας. Ο Δήμαρχος και ο πρόεδρος του ΔΕΟΠΑΠ, πρέπει να γνωρίζουν, πως η οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου είναι πολύ μεγαλύτερη απ’ όσο νομίζουν, καθώς πολλοί εκ των διακεκριμένων αθλητριών και αθλητών άλλων συλλόγων που τιμήθηκαν, αποτελούν μέλη των φιλάθλων μας και των οπαδών μας.

Ο Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937, ευελπιστεί ότι οι αρμόδιοι του Δήμου, καλόπιστα και υπεύθυνα, θα επανορθώσουν , αποκαθιστώντας το ηθικό σκέλος ως προς το σύλλογό μας και επαναφέροντας την αξιοπιστία και το κύρος, ενός θεσμού, που χρόνια τώρα υπηρέτησαν και καταξίωσαν όλες οι προηγούμενες δημοτικές αρχές.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...