Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Στον Καραβόμυλο τα γραφεία σας,,,,

Δριμύτατη ανακοίνωση κατά των πολιτικών προσώπων του Βόλου ,εξέδωσε για ακόμα μια φορά ο σύνδεσμος φιλάθλων του Ολυμπιακού,Αustrian Boys. 
 «Την περασμένη Κυριακή σε μια μεγαλειώδη εκδήλωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας. Εκεί απέδειξε ο κόσμος της ομάδος ότι είναι και θα είναι ακόμη εδώ, ότι παραμένει ζωντανός και διεκδικεί το δίκιο του. Αυτό που μας έκαναν τα τέρατα της Βουλής, πιο πολύ μας συσπείρωσε παρά μας σκόρπισε.

Το παρών έδωσαν και οι πολιτικοί της τοπικής κοινωνίας μας, οι οποίοι με την παρουσία τους προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση του κόσμου. Άλλοι έχουν λιγότερες και άλλοι [περισσότερες ευθύνες για ότι συνέβη στον Ολυμπιακό Βόλου και κυρίως που δεν κατάφεραν να διορθώσουν αυτή τη μεγάλη αδικία. Η ουσία είναι ότι έως να δικαιωθεί η ομάδα μας, εμείς δεν βλέπουμε χρώματα και κόμματα: Για μας είναι όλοι ίδιοι και θα τους χλευάζουμε εν χωρώ.

Από το καλοκαίρι εξάλλου εμείς τους είχαμε προειδοποιήσει ότι όπου τους συναντούμε, θα τους διώχνουμε. Ας νιώσουν επιτέλους λίγη ντροπή μπροστά στον κ. Γιάννη Δημαρά, που παρ’ ότι δεν είναι Βολιώτης και δεν εκλέγεται από τις ψήφους των Βολιωτών, ένιωσε και αυτός την ίδια με μας αηδία και ανέλαβε πρωτοβουλία υπέρ της ομάδος μας μέσα στη Βουλή των αχρήστων.

Ειδικά για τους πολιτικούς του ΠΑΣΟΚ στο νομό μας, τους προτείνουμε να βάλουν υποψηφιότητα στην Εύβοια και στη Λαμία και τα εκλογικά τους γραφεία να τα ανοίξουν στον …Καραβόμυλο. Κύριοι, δεν αστειευόμαστε
!».


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...