Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Μεγάλο συλλαλητήριο εν όψει....

Με ένα μεγάλο συλλαλητήριο θα συνεχίσουν οι φίλοι του Ολυμπιακού τις κινητοποιήσεις τους για την δικαίωση της ομάδας,σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΦΟΒ.
Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Φίλοι του Ολυμπιακού,

Την Πέμπτη στις 8:00 μ.μ. στα Γραφεία του Ερασιτέχνη, εκπρόσωποι όλων των Συνδέσμων με τη Διοίκηση του Ερασιτέχνη θα αποφασίσουνε και θα οργανώσουνε το μεγαλύτερο συλλαλητήριο πορεία που έχει γίνει ποτέ στο Βόλο. Να ξεπεράσουμε ακόμα και το συλλαλητήριο που έγινε πριν χρόνια για τον κερματισμό του Πανεπιστημίου.

Τώρα όλα είναι πλέον υπέρ μας. Οι εξελίξεις μας δικαιώνουνε (FIFA, ΟΥΕΦΑ, Αυτοδιοίκητο), τόσο για την αθωότητα του Αχ. Μπέου, όσο και για την άδικη δίωξη της ομάδας μας.

Όλοι μας στο συλλαλητήριο που θα ανακοινωθεί για τις επόμενες μέρες, θα στείλουμε το μήνυμα, «Εδώ και τώρα δικαίωση και οι υπεύθυνοι να πληρώσουνε».

Τι περιμένει ο Πιλάβιος και δεν εκδίδει ένα Δελτίο Τύπου όπου θα αναλάβει τις ευθύνες και να πάρει τις πρωτοβουλία για τη δικαίωση της ομάδας μας;

Όλα απομυθοποιήθηκαν και οι εχθροί μας ακόμη μας αναγνωρίζουνε το δίκιο μας.

Η ταφόπλακα στις όποιες κατηγορίες είναι οριστική και αμετάκλητη.

Τώρα οι πολιτικοί μας δε θα έχουνε καμία δικαιολογία, στο να μην αντιδράσουνε και ενεργήσουνε άμεσα.

Πλέον δεν ζητάμε χάρη ούτε παρακαλάμε.

Απαιτούμε την άμεση εφαρμογή των νόμων και την αποκατάσταση της αδικίας. Να γίνει τώρα μέσα στο Φλεβάρη η δικαίωση, το Μάιο τους παίκτες μας όλους πίσω, τον Ιούνιο τις αποζημιώσεις μας και τον Ιούλη τις διώξεις κατά όλων όσων παρανόμησαν.

-Η-

Διοίκηση του ΣΦΟΒ»


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...