Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Απάντηση ΣΦΟΒ στον Ο.Φ.Νίκαιας

Ο συμπαθής Ο. Φ. Νίκαιας «ξαναχτύπησε» με επιστολή προκαλώντας πάλι οίκτο και γέλιο.
Το γέλιο βέβαια το χρειαζόμαστε λόγω της μεγάλης μας πίκρας και προσωρινής όμως περιπέτειάς μας αφού η δικαίωσή μας είναι θέμα κάποιων εβδομάδων.

Όντως αισθανόμαστε και οίκτο για τους συμπολίτες της μοναδικής όντως ομάδας που αγωνίζεται φέτος στην ημιεπαγγελματική – ερασιτεχνική κατηγορία της Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ με απίθανους αντιπάλους που θυμίζουνε Γ΄ τοπική νομών Β. Ελλάδας.

Λυπούμαστε που έκαναν την πιο ατυχή ποδοσφαιρική επιλογή στη ζωή τους, γιατί δεν γέλασαν ποτέ από την πορεία της ομάδας τους, το όνομα της οποίας φιγουράρει μόνο σε κάποιους μαντρότοιχους, σε κάποιες γέφυρες, σε κάποια χωράφια και πουθενά αλλού.

Οι παρ’ ολίγον «Ιωνικοί» αφού το δημοψήφισμα πριν ένα χρόνο είναι ακόμα νωπό, σκληρό και αξιόπιστο με το ξεκάθαρο 80% ναι και 20% όχι, υποτιμούνε αυτοί την νοημοσύνη του κόσμου.

Να αφήσουνε τα βαψίματα και τα σκάμματα και να αναρωτηθούνε για τις δεκάδες προσφυγές παικτών τα τελευταία χρόνια στην ομάδα τους, που σημαίνει παίκτες απλήρωτοι, που σημαίνει καταπάτηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων, καταπάτηση όλων των συνταγματικών διατάξεων και νόμων περί εργασίας και αμοιβής.

Και μάλιστα σε εργαζόμενους ποδοσφαιριστές που κάνουνε το πιο βαρύ και ανθυγιεινό επάγγελμα, που καταναλώνουνε κάθε μέρα χιλιάδες θερμίδες και δεν είχανε να φάνε.

Δεν ασχολούμαστε καθόλου με την ομάδα σας, αφού δεν είναι ανταγωνιστική σε μας και αγωνίζεται σε υποβαθμισμένο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.

Εμείς ανήκουμε στη Super League και δεν παίζουμε φέτος για τους γνωστούς λόγους της πολιτικής χούντας του ΠΑΣΟΚ, του Γερουλάνου και του Πιλάβιου.

Ο έγκλειστος θα είναι ελεύθερος σε λίγο, θα αθωωθεί και θα ξαναπάει την ομάδα μας στην Ευρώπη με τη διαφορά όχι στη Γιούροπ Λιγκ αλλά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οπότε πάλι κάποιοι θα σπάζουνε τηλεοράσεις και θα ανοίγουνε λαγούμια.

Όσον αφορά το Γραφείο μας, σας ενημερώνουνε ότι είναι στην Άλη Μεριά και σε δύο μήνες αποκτούμε και άλλα δύο γραφεία ένα στη Δημητριάδος και ένα στον Άη Γιάννη Πηλίου. Θα ιδρύαμε και άλλο στην καρδιά της Ν. Ιωνίας αν δεν έκλεινε ο Σύνδεσμος στην Κοραή.

Για τη νέα χρονιά έχουμε πολλή δουλειά, Δ. Βόλου, Ξενώνες, Πανθεσσαλικό, βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, εκλογές, εκλογικά κέντρα, αφίσες κ.λπ. και όλα θα δουλέψουν.

Τέλος καλούμε τους φίλους μας και τους οπαδούς μας να στηρίξουνε τους επιχειρηματίες της πόλης που στηρίζουνε τον Ολυμπιακό και να ξέρουν που θα πίνουν τον καφέ τους και που θα τρώνε και που θα διασκεδάζουνε. Ρωτήστε και μάθετε για τους φίλους μας και τους εχθρούς μας. Έχουμε δικαίωμα να ξέρουμε και δικαίωμα ποιους να στηρίξουμε.-Η-

Διοίκηση του ΣΦΟΒ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...