Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

To παρασκήνιο με Γραθία....

Ενώ ο Χάβι Γραθία δήλωνε την Παρασκευή πως θα περιμένει την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου,η Κέρκυρα σήμερα ανακοίνωσε τον πρώην πλέον προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου.
Διαβάστε όλο το παρασκήνιο...
Ο Γραθία σύμφωνα με πληροφορίες του VolosFans.com τα είχε «βρει» με τους ανθρώπους της Κέρκυρας από την Πέμπτη.Το μοναδικό σημείο διαφωνίας ήταν η σημείωση που ο Ισπανός ήθελε να προσθέσει στο συμβόλαιό του πως σε περίπτωση δικαίωσης του Ολυμπιακού Βόλου στο Εφετείο μέχρι την Τρίτη,το συμβόλαιό του θα σπάσει για να παραμείνει προπονητής του Ολυμπιακού.


Οι άνθρωποι της Κέρκυρας αντιπρότειναν απλά να περιμένουν μέχρι την Τετάρτη και τότε να υπογραφεί το συμβόλαιο του Βάσκου.


Η Κυριακή πάντως ήταν η μέρα που οι Φαίακες τα....«γύρισαν» και έδωσαν τελεσίγραφο στον Ισπανό μέχρι την Δευτέρα ανεξαρτήτως με το τι θα συμβεί με τον Ολυμπιακό.Η δικαιολογία ήταν πως υπήρχαν ακόμα δύο επίμαχοι αντικαταστάτες του Μπάντοβιτς και η ομάδα έχει αγώνα την Κυριακή.Μάλιστα το τελεσίγραφο της Κέρκυρας εμπεριείχε και μια μικρή αύξηση στο συμβόλαιο του Γραθία.


Ο Ισπανός ο οποίος μέχρι την Κυριακή δεν μπορούσε να πάρει καμία διαβεβαίωση από την ΠΑΕ για την δικαστική απόφαση του Εφετείου επέλεξε να μην διακινδυνέψει την λήξη του χρονικού περιθωρίου που του δόθηκε και έτσι σήμερα υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του.


Πάντως πραγματοποίησε την υπόσχεση που έδωσε στο VolosFans.com...Έφυγε τελευταίος!


Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο VolosFans πατώντας ΕΔΩ.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...