Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Θανατική καταδίκη η Δ'!

Άμεση ήταν η απάντηση του Συνδέσμου Φιλάθλων Αγριάς στην πρόκληση του κου Μπατζιάκα για συμμετοχή της ομάδας στην Δ Εθνική.
Διαβάστε την ανακοίνωση:



ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΠΣΘ, κ. Μπατζιάκα





Μετά την πρόκληση του κ. Μπατζιάκα να καταθέσουμε την θέση μας όσον αφορά τον ενδεχόμενο να δώσει παρουσία η ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Δ εθνικής είναι αρνητική. Μια τέτοια θέση είναι η θανατική καταδίκη της ομάδος μας και παράλληλα υποταγή στις ορέξεις αυτών που κατάφεραν να φανίσουνε το καμάρι της Μαγνησίας , Ολυμπιακό Βόλου. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μεγάλη οντότητα και δεν επιτρέπετε να υποτάσσεται σε κανέναν . Απαιτούμε από τη ΠΑΕ και το νομικό τμήμα της να συνεχίσει τον δικαστικό αγώνα ως τη τελευταία πόρτα δικαστηρίου είτε στην Ελλάδα , είτε στην Ζυρίχη είναι στο Περού είτε στη Καππαδοκία. Αν όλα τελειώσουν αρνητικά τότε θα κοιτάξουμε να αναγεννηθούμε από τις στάχτες μας. Θεωρούμε πως η ιστορία της ομάδος μας αυτό αξίζει.


Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο VolosFans πατώντας ΕΔΩ.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...