Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Είμαστε έτοιμοι για Σούπερ Λίγκα!

Aισιόδοξος ότι το διοικητικό εφετείο Αθηνών θα δικαιώσει τον Ολυμπιακό Βόλου και η ερυθρόλευκη ομάδα θα αγωνιστεί στην Σούπερ Λίγκα, εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Παναγιώτης Μποτσιβάλης, μιλώντας σε αθηναϊκό ραδιοσταθμό.


«Είμαι βέβαιος ότι θα επιστρέψουμε εκεί που ανήκουμε. Η ομάδα αξίζει να αγωνίζεται στην Σούπερ Λίγκα» τόνισε με αφορμή την απόφαση που εκκρεμεί μετά την προσφυγή του Ολυμπιακού Βόλου, προκειμένου να ανατραπεί εκείνη της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού να μην χορηγήσει στον σύλλογο πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης :

-για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός Βόλου τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι «άστεγος»:

 «Δεν ευθύνεται ο Ολυμπιακός Βόλου που αυτή την στιγμή δεν αγωνίζεται πουθενά. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι οι προσπάθειες μας και οι διαδικασίες που πρέπει να κινήσουμε βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Η υπόθεση θα έχει ξεκαθαρίσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα και ο Ολυμπιακός Βόλου θα επιστρέψει εκεί που ανήκει».

-για το ενδεχόμενο να μην δικαιωθεί ο Ολυμπιακός Βόλου: 

«Είμαι απολύτως βέβαιος ότι η ομάδα θα δικαιωθεί. Αν δεν συμβεί αυτό θα εξαντλήσουμε κάθε ένδικο μέσο και στο εξωτερικό και πιστεύω ότι στο τέλος θα βρούμε το δίκιο μας. Ο Ολυμπιακός Βόλου αξίζει να αγωνίζεται στην Σούπερ Λίγκα. Μόνο εκεί θα παίξουμε και είμαστε απολύτως έτοιμοι. Επιμένω σε αυτό. Όλες οι άλλες ενέργειες θα καταλήξουν στον κάδο των αχρήστων


Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο VolosFans πατώντας ΕΔΩ.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...