Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Το Δ.Σ του Ερασιτέχνη

Συνήλθαν σε σώμα, στα γραφεία του «Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937», στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, οι νεοεκλεγέντες του Δ.Σ., που προέκυψε από τις εκλογές της Δευτέρας 21 Νοεμβρίου.
Μετά από καιρό το «μητρκό» σωματείο του Ολυμπιακού Βόλου έχει φωνή:
Για την θέση του προέδρου, προτάθηκε και στηρίχθηκε ομόφωνα, ο πλειοψηφών κ. Γιώργος Μουλάς, ιατρός. Ο κ. Μουλάς, αποδέχθηκε την πρόταση. 

Α’ αντιπρόεδρος, είναι ο κ. Παπαεμμανουλίδης Παντελής, επιχειρηματίας, Α’ αντιπρόεδρος, είναι ο κ. Κλόντζας Δημήτριος, έμπορος, Γεν. Γραμματέας ο κ. Τσεκούρας Νικόλαος, διεκπεραιωτής αυτοκινητιστικών υποθέσεων. Ειδικός Γραμματέας, ο κ. Τσακιρίδης Απόστολος, έμπορος. Ταμίας, ο κ. Καραίσκος Στέφανος, χρηματιστής. Γενικός Έφορος (manager) o κ. Σαχίνης Ζάκος, διακοσμητής. Έφορος Δημοσίων Σχέσεων, ο κ. Χούτος Κων/νος λογιστής. Έφορος Βαρέων Αθλημάτων, ο κ. Μπορτσέλης Χαράλαμπος, συνταξιούχος. Έφορος Κολύμβησης, η κ. Χαρχαρή Άννα, επιχειρηματίας, Έφοροι καλαθοσφαίρισης ανδρών και ακαδημιών, οι κ.κ. Τσακόγιας Σταύρος, δημόσιος υπάλληλος και Καραθάνος Ιωάννης, ιδιωτικός υπάλληλος. Έφοροι καλαθοσφαίρισης γυναικών και ακαδημιών, οι κ.κ. Σαχίνης Ζάκος και Παρασχάκης Αντώνιος, ταχυδρομικός υπάλληλος. Έφοροι ποδοσφαίρου και ακαδημιών, οι κ.κ. Στρούγγης Νικόλαος, έμπορος και Κοντοστάθης Αθανάσιος, επιχειρηματίας.

Συγκροτήθηκαν επίσης και επιτροπές για κάθε άθλημα, ώστε να λειτουργούν εύρυθμα και να λύνονται συλλογικά τα προβλήματα που προκύπτουν.

Επιτροπή ποδοσφαίρου
Παπαεμμανουηλίδης Παντελής, Σαχίνης Ζάκος, Στρούγγης Νικόλαος, Τσεκούρας Νικόλαος, Κλόντζας Δημήτριος, Καραίσκος Στέφανος

Επιτροπή καλαθοσφαίρισης
Παπαεμμανουλίδης Παντελής, Σαχίνης Ζάκος, Τσακόγιας Σταύρος, Παρασχάκης Αντώνης, Γανώσης Κων/νος

Επιτροπή κολύμβησης – άρσης βαρών
Παπαεμμανουλίδης Παντελής, Σαχίνης Ζάκος, Κλόντζας Δημήτριος, Μπορτσέλης Χαράλαμπος, Χαρχαρή Άννα.

Εκπρόσωπος για Μ.Μ.Ε. και θέματα Τύπου, ο κ. Τραγάκης Σταύρος, προϊστάμενος Βιομηχανικού Μουσείου Βόλου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...