Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Προμήνυμα δικαίωσης!

Μπορεί η μαφιόζικη απόφαση της εκτελεστικής γραμματείας της ΕΠΟ να δικαίωσε όσους υποστηρίζουν πως ο Ολυμπιακός έχει «μπει» στην μύτη πολλών με τον δικαστικό αγώνα που κάνει,οι πιο ψύχραιμοι όμως το λαμβάνουν ως προμήνυμα δικαίωσης.


Το περιφερόμενο χαρτί για υπογραφές άρχισε να πηγαίνει από σπίτι σε σπίτι των μελών της γραμματείας της ΕΠΟ μετά τις 10 το βράδυ και χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα.


Προς τι η βιασύνη για  μια ακόμα μεταμεσονύκτια απόφαση εις βάρος του Ολυμπιακού;
Μα φυσικά εξαιτίας της έντονης φημολογίας δικαίωσης του Ολυμπιακού από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών και το επερχόμενο μπάχαλο στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.


Ο Ολυμπιακός θα κέρδιζε εύκολα και τα ασφαλιστικά μέτρα στο πρωτοδικείο Βόλου και έπειτα θα «κρατούσε» την ΕΠΟ από παντού!
Η διορία που έδωσαν οι κουκουλοφόροι της ΕΠΟ μέχρι της 9 το πρωί ασφαλώς «έδειξε» πως η δίκη που θα άρχιζε σε μία ώρα στο Πρωτοδικείο Βόλου θα αποτελούσε ακόμα ένα δικαστικό όπλο στα χέρια του κου Χαρμάνη.


Αν διαβάσει κανείς σωστά πίσω από τις γραμμές της ανακοίνωσης και όχι όπως το «διάβασαν» τα γιουσουφάκια των αθηναϊκών ιστοσελίδων, βγάζει εύκολα το εξής συμπέρασμα:Αν ο Ολυμπιακός κερδίσει το Εφετείο θεωρείται από την ΕΠΟ ομάδα Σούπερ Λίγκας.Η μοναδική ευκαιρία της Ομοσπονδίας και των εντολοδόχων του Κομπότη είναι το Εφετείο να καθυστερήσει να εκδώσει την απόφασή του μετά τις 17 Νοέμβρίου και να προλάβει η...άσπιλη ομάδα του Λεβαδειακού να πάρει την θέση του Ολυμπιακού Βόλου ,ο οποίος θα  αναγκαστεί να περιμένει ένα ολόκληρο χρόνο για να επανέλθει στην Σούπερ Λίγκα.


Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο VolosFans πατώντας ΕΔΩ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...