Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Είμαστε ζωντανοί και αισιόδοξοι

Την αισιοδοξία του για δικαίωση της ομάδας εκφράζει με ανακοίνωσή του ο ΣΦΟΒ.
Διαβάστε την αναλυτικά:

"Στηρίζουμε τις θέσεις και τις ομόφωνες αποφάσεις των Διοικήσεων της ΠΑΕ και της Ερασιτεχνικής.

Η επόμενη μέρα μας βρίσκει ενωμένους και αποφασισμένους να διεκδικήσουμε και να αγωνιστούμε για την άρση της αδικίας και της δίωξης που υπέστη η ομάδα μας.

Κρατάμε ζεστή την καρδιά μας και την πίστη μας ότι η καλύτερη και η μεγαλύτερη επαρχιακή ομάδα στο χώρο του ποδοσφαίρου σύντομα θα βρεθεί στα σαλόνια της Super League και θα πάει ακόμη ψηλότερα. Όσοι μας αδίκησαν και μας δυσφήμισαν θα λογοδοτήσουν όχι μόνο στη Δικαιοσύνη αλλά και στο Θεό.

Τώρα ο Ολυμπιακός μας θα χρησιμοποιήσει όλα τα εργαλεία που έχει στη διάθεσή του και θα καταγγείλει τις παράνομες ενέργειες της ΕΠΟ, τηςSuper League, της ΕΕΑ.

Θα προσφύγει σε όλα τα Δικαστήρια και θα παίξει και το πιο μεγάλο χαρτί, αυτό της FIFA.

Εμείς οι φίλαθλοι και οι οπαδοί θα ζήσουμε μια περίοδο «γλυκιάς αναμονής» και αισιοδοξίας, κρατάμε το μίσος μας για αυτούς που μας έκαναν κακό, συνεχίζουμε το μποϊκοτάζ στις αθηναϊκές αθλητικές εφημερίδες, στα πράσινα τηλεοπτικά κανάλια, και στα παιχνίδια του ΟΠΑΠ.

Κρεμάμε τις σημαίες μας και τα κασκόλ μας στα μπαλκόνια των σπιτιών μας στέλνοντας το μήνυμα ότι είμαστε ζωντανοί και αισιόδοξοι.

Το καμάρι του Βόλου και της Θεσσαλίας, ο Ολυμπιακός μας, θα δικαιωθεί, θα νικήσει και θα μεγαλουργήσει ξανά στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.



-Η- Διοίκηση του ΣΦΟΒ"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...