Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Μετά τις εκλογές αν θέλουμε κάτι να πετύχουμε...

Λάβρος κατά της ΕΕΑ και των δικαστών του Διοικητικού Εφετείου εμφανίζεται ο δικηγόρος του Ολυμπιακού Βόλου, Θανάσης Χαρμάνης, σε αθηναϊκή ιστοσελίδα.

Μετά την πρωτοφανή απόφαση του Διοικητικού Εφετείου να χαρακτηρίσει «άνευ αντικειμένου» την υπόθεση της θεσσαλικής ομάδας στην προσφυγή που κατέθεσε για ακύρωση της απόφασης της ΕΕΑ να μη της χορηγήσει πιστοποιητικό συμμετοχής στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, ο νομικός εκπρόσωπος της Βολιώτικης ΠΑΕ αποκάλεσε την ΕΕΑ «Επιτροπή Επαγγελματικού Αφανισμού» κατά των Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας» και τόνισε ότι οι δικαστές πρέπει να πάνε… σπίτια τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θανάση Χαρμάνη:

«Αρνούνται να βγάλουν απόφαση, γιατί όπως μου λένε δεν μπορούν να βγάλουν αρνητική απόφαση. Ο κ. Μπιτσαξής είπε ότι η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ είναι επιτροπή αφέσεων. Εγώ λέω ότι η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι επιτροπή επαγγελματικού αφανισμού κατά του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας.

Λυπάμαι που είμαι δικηγόρος και Έλληνας. Δεν μπορεί ένας δικαστής που πληρώνεται από το υστέρημα του ελληνικού λαού, που τον έχουν “αναγκάσει” να πεινάσει, να αρνείται να βγάλει απόφαση. Αυτός ο δικαστής θα πρέπει να πηγαίνει σπίτι του. Ταλαιπώρησαν μία ολόκληρη πόλη και μας έβγαλαν ότι στις 15 Νοεμβρίου η υπόθεσή μας είναι άνευ αντικειμένου και δεν έχουμε έννομο συμφέρον. Πώς γίνεται αυτό όταν η απόφαση της Super League ήταν να περιμένει μέχρι τις 17 του μήνα. Αν ήταν στις 25 Νοεμβρίου να το καταλάβω
».

Ο Ολυμπιακός Βόλου στρέφει πλέον το βάρος του στο Συμβούλιο Επικρατείας, όπου θα προσφύγει. Σύμφωνα με τον κ. Χαρμάνη αυτό θα γίνει πιθανότατα μετά τις 19 Φεβρουαρίου, όταν και αναμένονται να γίνουν εκλογές! «Ξεχάστε το για φέτος. Τα πάντα θα γίνουν μετά τις 19 Φεβρουαρίου», είπε ο Χαρμάνης.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο VolosFans πατώντας ΕΔΩ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...