Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Θα μας βλέπετε στον ύπνο σας...

Την ενεργοποίηση των τοπικών βουλευτών απαιτεί ο Σ.Φ.Ο.Β. με ανακοίνωσή του.
Διαβάστε την αναλυτικά:


«Φίλοι του Ολυμπιακού

Αγνά και ρομαντικά περιμέναμε μέχρι προχθές την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου.
Τώρα καταλαβαίνουμε ότι στο μόνο που είχε δίκιο ο πρώην πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου ήταν οι δηλώσεις του ότι η Ελλάδα είναι η πιο διεφθαρμένη χώρα του κόσμου.
Συγχαρητήρια.

Οι συντεταγμένοι ΕΠΟ, Super League, ΕΕΑ, υπουργεία Πολιτισμού και Δικαιοσύνης από εδώ και σήμερα θα μας βλέπουνε για τα επόμενα χρόνια στον ύπνο τους.
Πλέον στοιχειοθετούνται όλες οι μηνύσεις και οι αγωγές κατά πάντων και άμεσα θα δρομολογηθούνε.
Ο Ολυμπιακός πλέον εκτός συνόρων θα δώσει συνέχεια στον αγώνα του.
Ο Ολυμπιακός μας ανήκει στη Super League και εκεί θα παίξει τη νέα χρονιά κάτι που μας συμφέρει περισσότερο, εφ’ όσον θα οργανώσουμε την ομάδα μας και θα επιστρέψουν οι περισσότεροι παίκτες μας.

Τέλος καλούμε όλους του βουλευτές του νομού μας, ιδίως τους κυβερνητικούς, επιτέλους τώρα να κάνουνε κάτι για τον Ολυμπιακό και την πόλη, ή να παραιτηθούνε εκφράζοντας την αηδία τους για την αδικία και τη δίωξη του Ολυμπιακού ή να καταθέσουνε όλοι μαζί στη Βουλή ένα ψήφισμα μομφής κατά του Γερουλάνου και του Παπαϊωάννου κάτι που μπορεί να χρησιμοποιήσει η ΠΑΕ στις Ευρωπαϊκές Δικαστικές αίθουσες.
Να κάνουνε το ένα από τα δύο ή και τα δύο μαζί.Αν δεν το κάνουνε τους δηλώνουμε ευθαρσώς και εντίμως ότι θα είναι εχθροί μας.

Καλούμε την ΠΑΕ να συγκαλέσει άμεσα Συνέλευση για να ενημερωθεί ο κόσμος για την επόμενη μέρα, τις δικαστικές κινήσεις, μηνύσεις, αγωγές, οικονομικές υποχρεώσεις κ.λπ.

Τέλος  στην γιορτή του Πολυτεχνείου όλοι μαζί να δώσουμε και εμείς οι Ολυμπιακοί το παρόν ειρηνικά, δυναμικά και μαζικά αφού τα σαΐνια του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. κατάφεραν το σύνθημα του Πολυτεχνείου πριν 38 χρόνια «ψωμί, παιδεία, ελευθερία» να είναι σήμερα πιο επίκαιρο από ποτέ.»


-Η-Διοίκηση του ΣΦΟΒ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...