Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Παλινωδία Μποτσιβάλη

Ένα βήμα πίσω έκανε ο πρόεδρος της ΠΑΕ κος Μποτσιβάλης σχετικά με την συμμετοχή της ομάδας στην Δ΄ Εθνική.
Στην αναμονή ο Ερασιτέχνης,αναγκαία μια γενική συνέλευση
...
Με δηλώσεις του σε τοπικό ραδιόφωνο ανέφερε πως ουδέποτε δεν κατέθεσε η ΠΑΕ γραπτή αίτηση προς την ΕΠΟ για συμμετοχή της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα.
Μάλιστα ανέφερε πως το όλο θέμα ξεκίνησε θέλοντας να διερευνήσει το κλίμα στην Ελληνική Ομοσπονδία και πως οι τελικές αποφάσεις δεν έχουν ληφθεί.


Η διοίκηση του Ολυμπιακού είναι χωρισμένη στα δύο.Υπάρχουν υποστηρικτές της ιδέας η ομάδα να «κατεβεί» στην Δ' αλλά και κάποιοι που είναι διστακτικοί.Το ίδιο κλίμα παρατηρήται και στους φιλάθλους του Ολυμπιακού.


Εν τω μεταξύ ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ο οποίος συγκροτήθηκε σε σώμα με πρόεδρο τον κύριο Μουλά,αναμένει την πρόσκληση της ΠΑΕ για να συγκροτήσουν κοινό μέτωπο αναφορικά με τα ζητήματα του ποδοσφαιρικού τμήματος.


Και ενώ μια γενική συνέλευση μετόχων διοίκησης,Ερασιτέχνη και συνδέσμων φιλάθλων δείχνει αναγκαιότερη από ποτέ,το VolosFans.com συνεχίζει την ψηφοφορία για να μπορέσει να αποτυπώσει την γνώμη των αναγνωστών του στο ζήτημα που...«καίει».Προς το παρών οι γνώμες είναι μοιρασμένες αφού το 54% των αναγνωστών δεν θέλουν η ομάδα να κατεβεί στην Δ Εθνική ,ενώ οι υπόλοιποι θέλουν με την προϋπόθεση όμως να συνεχιστεί ο δικαστικός αγώνας ενάντια στην ΕΠΟ.


Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο VolosFans πατώντας ΕΔΩ.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...