Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Κερδίζει το Εφετείο και...τρέχει!

Τις επόμενες κινήσεις της ομάδας σχεδιάζουν ήδη στην ΠΑΕ.
Αισιοδοξία για θετική απόφαση εντός εβδομάδας!
...Και όμως!Ο Ολυμπιακός Βόλου τα έβαλε με όλους και πολύ πιθανό να νικήσει!
Ο ξεγραμμένος από τον Γερουλάνο,Ολυμπιακός που είχε όμως όλη την δικονομία με το μέρος του πλέον αισιοδοξεί!


Η απόφαση του Διοικητικού Εφετείου πιθανότατα να εκδοθεί την Τετάρτη και οι δικαστικές πηγές μιλάνε πως είναι θετική για τον Ολυμπιακό.
Το νομικό τιμ της ομάδας πάντως αν και αισιόδοξο συνεχίζει να καταγγέλλει προσπάθειες επιρροής του Εφετείου από κυβερνητικούς κύκλους,έτσι ώστε η δικαστική απόφαση να εκδοθεί μετά τις 19 Νοεμβρίου,οπότε και τελειώνει η προθεσμία της Σούπερ Λίγκας προς την βολιώτικη ΠΑΕ.


Τα ερωτήματα της επόμενης μέρας πολλά:
Η ομάδα θα «κατέβει» απλά για να πέσει κατηγορία,δεδομένου του -10 αλλά και της μη ύπαρξης ουσιαστικά της ομάδας ή θα προσπαθήσει έστω μέσω της 10ήμερης μεταγραφικής περιόδου να δημιουργήσει μια αξιόμαχη ομάδα;


Βέβαια όλα αυτά θα τεθούν και θα απαντηθούν στην ώρα τους...Προς το παρόν οι πολυάριθμοι φίλοι της ομάδας περιμένουν την απόφαση του Εφετείου για να ξεχυθούν στους δρόμους του Βόλου,αν τελικά οι...«διαρροές» επαληθευτούν.


Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο VolosFans πατώντας ΕΔΩ.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...